frivilligt arbejde i udlandet

Frivilligt arbejde i udlandet: Idéer til dit sabbatår

Har du sabbatår eller brug for en pause fra den grå hverdag? Hvis du savner nye oplevelser og mening, så er frivilligt arbejde i udlandet perfekt til dig. Uanset hvor turen går hen, kan du se frem til den bedste rejse i dit liv. Er du i tvivl om, hvor du skal rejse hen, eller hvad du skal lave? Så læs med her, hvor du får et par gode idéer.

Hvorfor skal jeg arbejde frivilligt i udlandet?

Sabbatåret er en enestående mulighed for at gøre det, du altid har drømt om. Her har du masser af frihed. Et helt år, hvor du ikke skal tænke på andet end det, du har lyst til. Men hvorfor ikke også tænke lidt på andre? Ved at arbejde frivilligt i udlandet får du ikke kun fantastiske oplevelser, du skaber også oplevelser for andre. Rejs ud, og giv din rejse mening ved at gøre noget godt for andre.

Styrk dine fremtidsmuligheder

Frivilligt arbejde i udlandet er også en rigtig god ting at have på CV’et. Mange arbejdsgivere og virksomheder ser nemlig positivt på, at du har gjort noget ekstra. Desuden får du på rejsen masser af erfaring med hensyn til at tage ansvar. Du bliver mere selvstændig og moden, og dét er netop noget af det, som virksomheder godt kan lide.

3 forslag til frivilligt arbejde i udlandet

1.      Undervis børn i Thailand

Har du altid drømt om at komme til Asien, så er det oplagt at kombinere dit ophold med undervisning. I Thailand får du en unik mulighed for at se en del af landet, som turister normalt overser. Du hjælper børn med at lære engelsk, så de også kan få en fremtid. Samtidig kommer du helt tæt på den thailandske kultur og det smukke land.

2.      Wildlife i Afrika – Kom helt tæt på dyrene

Er du en dyreelsker med rejsefeber, får du muligheden for at prøve noget helt vildt – bogstaveligt talt. Du kan nemlig blive frivillig på et af de mange wildlife-projekter i Afrika. Der kan du fx redde sårede dyr i Sydafrika eller passe dyrene i reservatet på Namibia Wildlife Rescue.

3.      Tag på Ranchstay i USA, Australien eller Canada!

Kom væk fra byerne og oplev landbrugslivet i fantastiske omgivelser. Her bor du ved en værtsfamilie og hjælper til på farmen, fx med at passe heste. Det er den perfekte måde at koble af fra omverdenen. Især når vi lever i en verden, hvor sociale medier og stress fylder rigtig meget.

Skriv et svar