gardinbussen giver privatliv

Gardinbussen: Behold dit privatliv – også i vinteren

Efteråret og vinteren nærmer sig, og natten hapser gradvist mere og mere af dagen. Vi er derfor i højere grad afhængige af at tænde lys indenfor. Men når det er mørkt udenfor og lyst indenfor, er hvert et vindue i din bolig en gratis fjernsynsskærm med reality på kanalen. Det er her gardinbussen kommer ind i billedet.

Hold hyggen inde og nysgerrige blikke ude

Det er nemt at kigge direkte ind i stuerne hos folk, der ikke har gardiner for vinduerne. Især i vintermåneden, hvor det er mørkt udenfor. Det er dog en ubehagelig tanke, at folk ude i mørket kan se ind i stuerne. Derfor bør du anskaffe dig nogle gardiner, så du stadig kan tænde lamperne, uden at det går ud over privatlivet.

Beskyt din bolig mod indbrud

Gardiner er en helt enkel måde at skærme af for indsyn fra vejen. Det betyder også, at de kan være med til at forebygge indbrud i din bolig. Når du sørger for at trække gardinerne for om aftenen, kan potentielle tyve nemlig ikke se, hvad der gemmer sig derinde. På den måde kan du føle dig mere tryg i vintermånederne, hvor der kan være en tendens til indbrud.

Gardinbussen kører gratis ud til dig

Det smarte ved gardinbussen er, at den bringer gardinbutikken ud til din bolig. På den måde kan du shoppe gardiner direkte fra din egen bolig. Til forskel fra nethandel får du også professionel vejledning med i bestillingen. Du har nemlig en gardinekspert til rådighed, så du kan få svar på alle dine spørgsmål. Det er gratis at bestille, uanset hvor i Danmark du bor, så der er ikke mange undskyldninger for at lade være. Det er helt uforpligtende og altså bare et godt tilbud til dig.

Hvilke gardiner har gardinbussen?

Gardinbussen har mange forskellige typer gardiner og solafskærmning til både indendørs og udendørs brug. Hvad enten, du leder efter klassiske gardiner eller et mere moderne look, er der et rigt udvalg at vælge fra.
Du finder bl.a.:

  • Rullegardiner
  • Foldegardiner
  • Persienner i flere forskellige materialer
  • Lamelgardiner
  • Plisségardiner
  • Og meget mere

Hvis du har lyst til at opgradere dit hjem yderligere, kan du også få gardiner med indbygget motor, så de kan trækkes for med bare et tryk på en knap. Så bliver det ikke nemmere at få lov at være i fred. Læs mere på TextilRingens hjemmeside, og behold hyggen og privatlivet.

 

Skriv et svar