Få Erstatning for Aflyste Fly

Hvis dit fly er aflyst, forsinket eller overbooket kan du få kompensation for det besvær det giver dig. Og det er faktisk en hel pæn erstatning du kan få – helt op til 4.500 kr. pr. passager. Og rejsen får du stadig – bare lidt forsinket.

Men hvordan får du så fat i kompensationen, hvis dit fly er aflyst?

Skal du selv søge erstatning for aflyst fly?

Om du selv vil søge erstatning eller få hjælp til det afhænger helt af, hvor meget tid du kan og vil bruge på det – og om du synes den slags er sjovt. De fleste af os vil gerne være fri for alt det besvær det giver.

Men heldigvis findes der i dag gode løsninger, så du slipper for at gøre arbejdet selv.

Med den danske tjeneste Flypenge.dk kan du overlade sagen til dem. De ordner det hele for dig og de tager blot en mindre andel af den kompensation de skaffer til dig. Hvis de ikke har succes med det betaler du intet. No cure no pay.

Du kan få kompensation op til 3 år efter din flyrejse

Selvom der er gået et stykke tid siden du oplevede at dit fly blev aflyst kan du stadig søge erstatning. Faktisk kan du søge helt op til 3 år efter.

Så selvom det er ved at være et stykke tid siden du oplevede en flyaflysning, så skal du ikke give op. Find dine gamle billetter frem (ofte ligger de i din email) og opret din sag. Så kan du sikkert få erstatning.

Du kan få kompensation uanset om du rejser som privat eller virksomhed

Uanset om din flyrejse var som privat turist, eller som en del at dit erhverv, så kan du få kompensation for aflyste, overbookede eller forsinkede flyrejser.

I alle tilfælde er det dig – som rejsende, der modtager erstatningen, også selvom det er den virksomhed du arbejder for der har betalt rejsen. Kompensationen er nemlig erstatning for det besvær DU har haft.

Du kan oprette din sag her på Flypenge.dk.