skolemad til mine børn

Skolemad, som er innovativt

Jeg har mange gange i min egen og nu mine børns skoletid synes, at skolemad var noget forældet. Hele systemet synes bare ret gammelt og ikke særlig effektivt. Vi har i en forældregruppe i mit barns klasse valgt at gøre noget ved dette. 

Nu får mine børn lækker skolemad

Vi er gået sammen 8 par, som har et eller flere børn i den samme klasse. De går i 5· klasse og har virkelig brug for god energi i skolen. Vi kunne selvfølgelig sagtens give dem madpakker med, og det gør vi også to gange om ugen. Men de andre tre dage, får vores børn skolemad. Det foregår således at vi skiftevis vælger menuen for to uger frem. Så får de alle det samme og kan spise sammen. Vi har i forældregruppen lavet en liste over allergier, så vi er sikre på, at vores børn kan spise maden. Men derudover har vi ikke skulle tænke nær så meget over deres madpakker, som før. Der er super mange lækre retter at vælge til dem, og så er de sunde. Skolemad, som firmaet så perfekt hedder, levere maden frisk til skolen, så vores børn bare skal gå ned i kantinen og få maden udleveret. Og hvor de elsker det!

Sund og nærende skolemad til vores børn

De spiser nu mange flere grøntsager, drikker en mælk, samt bliver rigtig godt mætte af deres frokost. Der er også en snack, som de kan spise senere på eftermiddagen, hvor energien som bekendt begynder at dale. Jeg elsker, når det er min tur til at vælge deres mad, fordi der er så meget godt at vælge imellem. Jeg skal selvfølgelig lige huske, at det hele skal være børnevenligt. Men det er faktisk ikke svært at finde godt, sundt mad, som jeg er sikker på, at de vil spise. Skolemad har skræddersyet retterne efter, at det er børn som skal indtage dem. Jeg vil også vove at påstå, at vi spare penge ved at gå sammen i en større forældregruppe. Jeg skal ikke ud og handle frokost så tit, og jeg skal heller ikke bruge aftenen på at smøre en kedelig leverpostejsmad. Der er altid plads til flere forældre i ordningen, hvis de har lyst, så det har vi sagt til klassekomsammen. Det er så god en ordning, som er nem at styre online. Vi har et login, som vi alle deler, og så logger man bare på og bestiller op til en måned frem. Smart!

Læs også om frokostordning til din virksomhed her, som jeg netop har fremlagt for min chef.

Skriv et svar