Flexleasing

Luksuriøs flexleasing

Flexleasing er gjort effektivt og nemt med virksomheden Special Cars. Idet de tilbyder en unik ydelse med leasing af et stort udvalg af eksklusive og normale biler. Leasing af biler hjælper med en lav kapitalbinding samt en køre glæde der vil sætte et smil på enhver kunde. Virksomheden kender til kundens ønske og behov og derfor skaber de en unik tillid, idet man er igennem processen sammen.

Hos Special Cars er de eksperter i flexleasing, erhvervsleasing samt splitleasing. De ved at tid er det vigtigste for kunderne og tilbyder derfor service og ydelse som er mindre tidskrævende.

Hvem er Special Cars?

Hos Special Cars har de 15 års erfaring i flexleasing, erhvervsleasing og splitleasing. Deres store erfaring med importerede biler fra udlandet, gør dem førende i leasingbranchen i Danmark. Idet virksomheden tilbyder alt fra luksuriøse biler til normale biler, som har store afskrivninger, men stadig er i ny stand. Hos Special Cars er deres varemærke kundetilfredshed, som de klare meget godt. Med en bil passion, kan man igennem Special cars flexlease med den rigtige bil, samt en finansiering som giver mening. Servicen som de tilbyder, er unik, idet bilerne bliver valgt skræddersyet til kundernes behov og ønske.

Virksomheden har eksperter til rådighed, uanset om kunden har brug for at skiftet dæk, repareret en skade eller eftermonteret udstyr. De gør leasing lettere for forbrugeren ved at gøre livet som bilejer mindre tidskrævende og lettere, med deres service.

Autopolstring giver dig følelsen af ny bil

Flexleasing yder et stort udvalg af biler

Virksomheden har et kæmpe udvalg af biler, hvor man kan vælge den rette bil. En af deres topmodeller lige nu er en Aston Martin V8 Vantage S Roadster 4,7. Bilen er meget eftertragtet idet den via flexleasing er meget billig med en månedlig ydelse på 4600kr. om måneden. Den har en 4,7 liter motor med 436 hk, som også er med til at den rammer 100 km/t på kun 4 sekunder.

Special Cars tilbyder også en lang rækker luksuriøse biler, blandt andet en Lamborghini Huracan Performante 5,2. Lamborghinien har en 5,2 liter motor med 640 hk, som giver den evnen til at ramme 0-100 km/t på 2,9 sekunder. Virksomheden tilbyder også en lang rækker Audier, fra en Audi Q7 til en Audi RS6. Og mange Mercedeser i flere forskellige klasser til forskellige priser.

Special Cars har altså til alle og enhver, deres sortiment af biler er så stort at ikke mange kan konkurrere med dem, og deres gode priser. Mange af kunderne er også yderst tilfreds med deres udvalg og service, idet det gør dem meget attraktiv.

 

 

Skriv et svar