autopolstring ny bil

Autopolstring giver dig følelsen af ny bil

Længes du efter en ny bil, men kan økonomien ikke følge med? Autopolstring er en langt billigere og nemmere løsning. Med ny autopolstring kan du forvandle din bil indefra og igen føle dig som vejens gladeste bilejer.

Nyt rat, nyt sæde – you name it!

Måske er rattet godt slidt efter utallige timers kørsel? Er der kommet pletter på sædet eller ridser i dørpanelet? KA autosaddelmager hjælper dig, uanset om du har brug for ompolstring af store eller små ting. De laver bl.a.:

  • Ompolstring af instrumentbord
  • Reparation af sæder
  • Ompolstring af sæder
  • Nyt sædeovertræk
  • Udskiftning af ratbetræk
  • Udskiftning af dørpaneler
  • Nyt gulv
  • Ny himmel og kalecher

Ka autosaddelmager går altid 100% efter dine ønsker, så du kan få din bildrøm opfyldt. De reparerer alt fra store til små skader, så du ikke længere skal tænke på det irriterende hul i sædebetrækket. Gør din gamle bil ny, og glæd dig igen til at sætte dig på forsædet.

Autopolstring i læder giver ekstra luksus

Nu du er i gang med din bilforvandling, hvorfor så ikke gå hele vejen? Med en læderkabine eller lædersæder får din bil et eksklusivt udseende, der med garanti vil imponere alle passagerer. Foruden at være utroligt sofistikeret er lædersæder også behagelige at sidde i og nemme at rengøre. Som i enhver anden bil, støvsuger du sæderne – gerne med en blød møbelbørste. Herefter kan du bruge en fugtig klud til at rengøre sæderne. Brug læderpleje ca. hvert halve år, så holder sæderne sig godt og bliver ved med at se flotte og lækre ud.

Skal jeg vælge stof eller læder til mine sæder?

Er du forelsket i læderlooket, men i tvivl om det er det rigtige valg? Der er fordele og ulemper ved begge materialer. Det er nemt at tørre lædersæderne af, mens stofsæder har det med at samle støv. Er du allergisk over for støv, kan det derfor være en idé at vælge lædersæder. På den anden side er stofsæder bedre til at bevare den samme temperatur i modsætning til lædersæder. Om sommeren kan det derfor være meget varmt at sætte sig ind i en bil med læderbetræk, ligesom det om vinteren kan være meget koldt. Det problem kan dog løses med en udluftning eller varme i sæderne. Kan du slet ikke bestemme dig? Vælg det bedste fra begge verdener, og kombinér looket med læder- og stofbetræk på samme sæde.

Skriv et svar