Træfældning

Mangler du en pris på træfældning?

Hvem giver den bedste træfældnings pris?

For et par måneder siden fik jeg endeligt taget mig sammen, og jeg fik ringet til et firma der kunne give mig en træfældnings pris. Jeg har i flere år gået rundt og haft lyst til at fælde mange af de grimme træer jeg har stående i min baghave, så nu skulle det være. Jeg fik tilbudt en pris, der lød en smule dyr, men vi lavede alligevel en aftale. Det viste sig så at 2 dage før, at vi havde en aftalte, kunne de pludseligt ikke udføre opgaven alligevel. Det var jeg selvfølgelig rigtigt ked af, da jeg også havde booket en lastbil med kran til at komme dagen efter og kører alt træet væk. Jeg fandt så 3ned online. De var yderst professionelle, og de kunne heldigvis træde til med 2 dages varsel. Nu står jeg lidt og ser tilbage på det som et held i uheld. 3ned var meget professionelle og kunne uden problemer udføre opgaven, selvom der ikke var så meget plads i haven at arbejde med. Det ville have været en katastrofe hvis nogle af mine drivhuse, skure eller udhuset var blevet ramt af et træ, men 3ned klarede den super godt. De havde en masse klatreudstyr med og så kravlede de ellers bare op i træerne og savede små stykker af ad gangen og hejste stykkerne ned, så der aldrig var nogen risiko for, at noget blevet ødelagt.

En god service fra 3Ned

3ned fortalte mig, da de kom på dagen, at de kunne have taget træet med sig, havde jeg havde spurgt efter det. Det ærger jeg mig lidt over, da kranen jeg havde booket til dagen efter var ret dyre, og 3ned ville have fjernet det nærmest gratis. Udover træfældning tilbyder de også beskæring af træer eller rådgivning om beskæringer, stub fræsning af træstubbe, og endda også plantning af træer.
De holder prisen på træfældning nede, til fordel for køberen, ved at ophugge træer til flis og afsætter det til fjernvarme.
Ugen efter at jeg fik fældet alle mine træer, havde jeg aftalt, at 3ned kom igen for at fræse mine stubbe, da jeg gerne ville have dem væk naturligvis. Inden de tog hjem weekenden før, havde de målt stubbene op og givet mig et prisoverslag, jeg ikke kunne sige nej til. I løbet af meget kort tid havde de fræset alle stubbene og afdækket hullerne med jord igen.
Alt i alt er jeg super tilfreds med den hjælp, pris og service jeg har fået fra 3ned. Dem kan jeg helt sikkert godt anbefale til andre!
Bonus info: gutterne fra 3ned elsker hvis du giver frokost

Skriv et svar