Sund og nærende frokostordning der har noget til alle

Frokostordning der er både sund og lækker

Da jeg for nylig startede på mit nye job, kom det med søde kollegaer, spændende nye opgaver og verdens bedste frokostordning! Helt ærligt, hver eneste gang vi tager ud til kantinen for at spise frokost, finder jeg de lækreste måltider. Der er altid friske og velsmagende hjemmelavede retter og jeg kan ikke få nok af det!

Lækker frokostordning som gør alle medarbejdere glade

Jeg bliver lige nødt til at nævne, at jeg er veganer. Jeg var derfor en lille smule nervøs den første gang mine kollegaer sagde, at vi skulle ud til kantinen for at spise frokost sammen. Jeg kendte ikke noget til kontorets frokostordning, og havde taget noget mad med hjemmefra for en sikkerheds skyld. Jeg vidste ikke helt hvad jeg skulle sige eller gøre, da mine smilende kollegaer stod og ventede på mig. Så til sidst krydsede jeg bare fingrene og tog med til kantinen.

Jeg blev ved med at tænke på min kæreste som hader mandage, fordi det er “fiskedag” på hans arbejdsplads. Jeg fandt hurtigt ud af, at fiskedag ikke findes på mit arbejde. Vi bruger heldigvis Nordic Catering, som sørger for, at ALLE får noget lækkert at spise – selv hvis man er veganer!

Frokostordning, der gør alle glade.

Byens bedste buffet hver eneste dag

Der var simpelthen så meget at vælge imellem! Lækre salater med friske, farverige frugter, grøntsager, bælgfrugter, nødder, osv. Det var som om de havde læst veganske bøger, da det hele passede lige præcis til den sunde kost som jeg foretrækker. Jeg var målløs.

Jeg var allerede glad for mit nye job, men jeg må indrømme, at frokostordningen gjorde det endnu bedre. Det er en stor lettelse ikke at skulle tænke på, hvad jeg skal spise hver dag, når jeg er på arbejde. Og endnu bedre så skal jeg heller ikke bekymre mig over, om jeg får sund mad.

De tager også hensyn til madspil

Nordic Catering leverer altid komplette måltider, som er bedre end de fleste restauranter, som jeg har været på. De skal også have ros for deres indsats over for madspil. Det er en stor fornøjelse at få deres mad hver dag, og jeg vil helt sikkert anbefale dem til alle.

Klik her for at lære mere om Nordic Caterings frokostordning.

Skriv et svar