firmaarrangement

Afhold et firmaarrangement for dine medarbejdere

Måske du overvejer at holde en form for firmaarrangement for dine ansatte. Det kan også være du er typen der ikke gider det. Så meget større grund er der til at læse med i indlægget her. Et firmaarrangement behøver nemlig ikke udelukkende bestå af en masse akavede aktiviteter, som handler om at komme hinanden ved. Det kan lige så vel være en øl smagning eller et cocktail kursus, som det kan være klatring eller linedance. Uanset hvad, så er disse aktiviteter en investering i dine medarbejdere.

 

Hvorfor medarbejderaktiviteter?

Et firmaarrangement med medarbejderaktiviteter bør ses som en investering i medarbejderne. Det sociale er nemlig en vigtig faktor for at vi trives og er effektive på vores arbejdsplads. Det at vi kender vores kolleger på andre områder end ‘bare’ det arbejds relaterede, gør at vi skaber nogle andre bånd til disse personer. Endnu en vigtig faktor for at vi giver mest muligt af os selv i arbejds øjemed, er også at vi føler at vi får noget igen. En eller anden form for firmaarrangement, viser at direktøren vil gøre noget godt for sine ansatte. På den måde kan et firmaarrangement altså ses som en god cirkel, hvor vi hver især giver noget og får noget igen.

 

Derfor er et firmaarrangement en fordel for alle parter

– fælles oplevelser resulterer i bedre sammenhold, kommunikation og samarbejde

– velfungerende individer er udgangspunkt for gode resultater

– fælles aktiviteter effektiviserer dit team

– bløde værdier er afgørende for de hårde værdier

 

Lad professionelle stå for dit firmaarrangement

Vil du sikre dig at dit arrangement går som smurt, så book et firma som awa til at stå for dit firmaarrangement. Awa står for Afer work Arrangement, og kan hjælpe dig med alt fra booking af aktiviteter til teambuliding. De sørger for altid at være tilstede under hele dit firmaarrangement. Da awa er en del af en af Danmarks største event bureauer, Nordic Event, har de netværket om kompetencerne til at levere de gode oplevelser, uanset gruppens størrelse.

 

Aktiviteter for dig og dine medarbejdere

Awa tilbyder et hav af forskellige former for aktiviteter, inden for genrer som Action & Adventure, Foredrag & Kultur, Musik & Dans, Mad & Drikke og Samarbejde. Aktiviteterne inkluderer bl.a.

– flødebollekursus

– sushiskole

– curling

– drabsefterforskning

– droneflyvning

– croquistegning

– mindfulness

– formel 1 simulator

– Gospel

…og meget meget andet. Listen af aktiviteter, som du og dine medarbejdere kan lave til et firmaarrangement, er nærmest uendelig. Tjek awa ud for nærmere info og endnu flere aktiviteter.

Skriv et svar