Erhvervsflytning behøver ikke være stressende.

Erhvervsflytning skal være stressfri

Det kan være hårdt og stressende at flytte, selv når det handler om erhvervsflytning. Der er nemlig meget at se til inden din virksomhed overhovedet kan begynde at nyde fordelene ved den nye og lækre kontorplads. Processen er heller ikke billig, især når man ikke får de helt rigtige til at stå for det hele. Hjælp fra erfarne eksperter er derfor essentielt. Læs videre for at lære, hvor du kan finde den perfekte flytteløsning til din virksomhed.

 

Et flyttefirma der klarer alt ved din erhvervsflytning

 

Ideelt set er tanken bag at flytte, at den nye lokation skal være bedre end den gamle. Din nye kontorplads skal både fungere bedre for dig og dine medarbejdere samt se pænere og smartere ud. Flyttefirmaet Partner & Co. står altid klar til at støtte dit firma gennem hele flytteprocessen. De hjælper dig og dine medarbejdere med alle aspekter omkring flytningen fra nedpakning af den gamle arbejdsplads til udpakning og opsætning af den nye lokation.

 

Det vil sige at de bl.a. samler dine møbler, monterer IT og sørger for, at alt kører som det skal. De står også for indretningsdetaljer såsom ophængning af plakater, billeder og alt andet som skal til for at finpudse det nye sted. Det hele skal jo se perfekt ud, ligesom du har forestillet dig.

 

Erhvervsflytning kan være stressfri.

 

Størrelsen betyder ikke noget…

 

Hos Partner & Co. er der primært fokus på flytteløsninger til firmaer og institutioner. De samarbejder med både offentlige og private virksomheder og har leveret højt serviceniveau siden de blev stiftet i 1995. Alt arbejde er udført af dygtige og effektive medarbejder med mange års erfaring bag sig.

 

Uanset om din virksomhed er stor, mellemstor eller en charmerende start-up er flyttefirmaet altid klar til at hjælpe dig med din erhvervsflytning. Partner & Co. er specielt dygtige til at styre store opgaver, der har med flere hundrede medarbejdere at gøre. De har f.eks. formået at flytte op til 700 arbejdspladser til nye lokationer på blot én uge. Og de har endda flyttet 600 medarbejdere til samme adresse på én enkelt weekend. Flyttefirmaet ejer også et kæmpestort lagerhotel, som du kan benytte til bl.a. opbevaring og kontorinventar.

 

Erhvervsflytning med hjerte.

 

Erhvervsflytning med hjerte

 

Når du vælger Partner & Co, vælger du ikke kun effektiv kvalitetsservice med lave omkostninger til dit firma. Du vælger også at støtte op omkring vigtige sager i både Danmark og i udviklingslande. Flyttefirmaet støtter nemlig Dansk Handicap Idrætsforbund, indsatsen mod kræft og UNICEFs arbejde. Det handler helt klart om en erhvervsflytning, som du og din virksomhed kan være stolt af.

 

Når du så er færdig med din erhvervsflytning vil du nok fejre det med dine medarbejdere. Klik her for at se hvordan du kan holde et spændende firmaarrangement.

Skriv et svar