Billig luksusbil med flexleasing

Flexleasing gør din bildrøm til virkelighed

Der er ingen tvivl om, at det er dyrt at anskaffe sig en bil i Danmark. Det skyldes især den meget høje registreringsafgift, som ofte gør, at drømmebilen kun forbliver en drøm. Men det behøver den ikke. Flexleasing er den økonomiske løsning for dig, der også drømmer om billuksus. Her behøver du kun betale for perioden, hvori bilen bruges. Det betyder, at den samlede økonomiske udgift bliver meget mindre.

Hvad er flexleasing?

Når du flexleaser bliver registreringsafgiften delt op, så du kun betaler for leasingperioden. Dvs. at hvis du laver en aftale på 12 måneder, betaler du kun registreringsafgift for denne periode. Det gør ikke kun betalingen mere overkommelig, det gør den også billigere. Udover afgiften betaler du en månedlig rente til leasingselskabet, så deres virksomhed også kan løbe rundt. På den måde er flexleasing ikke så forskelligt fra et almindeligt lån.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg flexleaser?

Den danske lovgivning tillader ikke at privatpersoner ejer biler, som flexleases. Det betyder, at leasingselskabet ejer bilen i leasingperioden, men at du har brugsretten. I praksis betyder det ikke noget for dig. Du lejer bilen og kan bruge den, som du vil. Forsikringen skal du dog selv klare, men den vil være billigere for dig, fordi det kun er bilens værdi uden afgift, der forsikres.

Når leasingperioden slutter…

Bilens værdi falder over tid. Derfor beregner leasingselskabet, hvor meget bilen er værd efter aftalens udløb. Denne værdi kaldes restværdien og er den værdi, du skal betale efter perioden. Du kan også vælge at sælge bilen videre, hvilket er meget nemmere, når den er fri for registreringsafgift.

Økonomisk og personlig frihed med flexleasing

At købe en bil er en stor beslutning, netop fordi den er så dyr. Det sætter gang i en lang række overvejelser og valg, der skal tages både mht. biltypen, men også i forhold til udseendet. Når man endelig køber bil, skal det være den helt rigtige, og det kan være svært at blive enig med sig selv om, især hvis man drømmer om flere.

Flexleasing giver dig langt større personlig frihed, fordi du kun leaser bilen for en bestemt periode. Efter den endte periode kan du sælge bilen videre og vælge en ny, hvis det er det, du har lyst til. Dermed kan du være mere vovet i farvevalg og model, fordi du ikke behøver binde dig til bilen i længere tid. Flexleasing giver dig økonomisk frihed, som giver dig lov til at være kræsen og ubeslutsom.

Hvorfor nøjes, når du kan få det hele?

Sæsonleasing er en form for flexleasing, hvor du kan skifte mellem biler. Den åbne sportsvogn er utrolig lækker i sommerhalvåret, men gør ikke så meget gavn om vinteren. Ved at sæsonlease biler, kan du få luksusbiler til både sommer og vinter – og du betaler kun for bilen, når den bruges. Det er en win-win situation, der vil noget!

 

Skriv et svar