Teltudlejning til fester

Professionelt teltudlejning til din næste store fest

Skal du holde fest i et telt og har du brug for teltudlejning? Så er du heldig at være landet på denne side. Jeg gerne fortælle dig om min oplevelse med leje af telt. I slutningen af august dette år holdte jeg sommerfest. Festen foregik ude i haven og der ville komme et par hundrede gæster. Jeg stod selv for alle forberedelserne, herunder teltudlejning. Min mors veninde anbefalede FSU, da hun havde haft en virkelig god oplevelse. Jeg kontaktede firmaet og planlægningen gik straks igang. Læs med i indlægget, og min guide om teltudlejning.

 

Valg af teltudlejning

Når man holder et arrangement, har man ofte nogle tanker om, hvordan det skal forløbe. Man har allerede udtænkt sig antallet af gæster, hvor og hvornår festen skal afholdes. Når man bor i Danmark kan man ikke altid bide sig sikker i godt vejr. Derfor bliver udendørsfester næsten altid assisteret af teltudlejning. Det er en rigtig god måde, hvorpå man kombinerer udendørs med indendørs. Der er også plads til at feste lidt mere, hvis festen bliver afholdt i et telt udendørs end indenfor i et hus eller lejlighed. Det er vigtigt at finde det rigtige firma, som kan opfylde lige netop dit ønske. Leder du efter små festtelte, mellemstore festtelte eller store festtelte? Så kan FSU tilbyde dig det hele.

 

Hvem er FSU?

FSU står for Fyns Serviceudlejning og de har det største udvalg af forskellige telte. De udlejer både hvide og transparente telte i forskellige størrelser og typer. Telte med eller uden vinduer, telte med eller uden fast gulv og meget mere. Derudover lejer FSU ud til hele landet.

 

Hvorfor vælge FSU?

FSU hjalp mig, da jeg skulle bruge teltudlejning til min have i Taastrup på Sjælland. De leverede teltet helt rent og uden skrammer. FSU var meget behjælpelige med at sætte teltene op efter aftale. Jeg blev også tilbudt et bredt udvalg af tilbehør, som jeg takkede ja til. Jeg lejede blandt andet belysning inden- og uden for teltet samt alu-døre. Alt i alt var det en virkelig god oplevelse med FSU. Servicen og kvaliteten var i top og lige præcis som min mors veninde havde talt om. Jeg kan helt klart anbefale firmaet til hver en tid. De er meget professionelle og har styr på teltudlejning. Min fest husede ca. 200 spisende gæster i alt, men jeg har hørt at de kan dække helt op til 11.000 spisende gæster i alt. Der er ikke det FSU ikke kan klare, hvis du spørger mig.

Hvis du derimod har brug for konferencelokaler, kan du læse mere om konferencecenter Billund her.

Skriv et svar