Konferencecenter Billund tilbyder de bedste lokaler

Konferencecenter Billund har lokaler til ethvert formål

Hvornår har man behov for et konferencelokale? Er der overhovedet nogle lækre lokaler, som kan opfylde vores behov? Det kan vi svare ja til. Konferencecenter Billund står klar til at modtage jer og opfylde jeres ønsker. Har I brug for et mindre lokale og let forplejning? Eller har I brug for et lokale, som kan rumme 150 mennesker til frokost? Heldigvis har konferencecenteret et hav af muligheder, som I kan vælge imellem.

Konference- og mødelokaler til dit behov

Hold konference eller møde i moderne rammer på Hotel Propellen. Hotel Propellen er langt mere end bare et hotel. Det er et konferencecenter, kursussted og et sted, hvor man kan booke mødelokaler. I alt har hotellet 14 mødelokaler. De tilbyder også en konferenceafdeling, som har plads til 150 gæster. Derudover råder de over AV-udstyr og trådløst internet på hele hotellet. På hjemmesiden ses en oversigt over forskellige tilbud og priser. Listen indebærer blandt andet korte møder, dagskursus, heldagskursus, teambuilding, lokaleleje m.m.

Forplejning og luksus

Til en konference eller et møde skal der selvfølgelig være en form for forplejning. Det medvirker til en overordnet god oplevelse. Derfor tilbyder Konferencecenter Billund en række forskellige muligheder. Der er både traditionelle, originale og sunde tilkøb at finde. På denne måde kan du helt selv sætte præg på dit arrangement. Hotel Propellens erfarne kokke og uddannede tjenere hjælper jer på vej til en god oplevelse. De står for det hele og I kommer ikke til at mangle noget i løbet af dagen. Ud fra jeres ønsker, sammensætter køkkenet en forplejning, som passer til jer. Ved både frokost og aftensmad tilbereder kokkene alt fra bunden. Derudover bruger de kun de bedste og mest friske råvarer inspireret af årstiden. Et måltid er en oplevelse for alle sanser og kvaliteten er i top.

Hvorfor vælge Konferencecenter Billund?

Konferenceafdelingen hos Hotel Propellen er yderst professionel og detaljeorienteret. På hotellet kan gæsterne regne med et professionelt ophold med en hjemlig atmosfære. Alle konference- og mødelokaler kan naturligvis indrettes efter netop jeres behov. Har I selv idéer til indretning, så udlever konferenceafdelingen det for jer. I kan også overlade idéerne og indretningen til dem. Den kreative afdeling vil med glæde hjælpe jer med ideprocessen. Deres fornemste opgave er nemlig at gøre jeres besøg til en fantastisk oplevelse. Hotellet er beliggende midt i et naturskønt område, omkranset af Grene Sande og Randbøl hede. Det er en perfekt beliggenhed midt i Jyllands hjerte.

Leder du efter konferencelokaler i København? Så følg linket.

Skriv et svar