Konferencelokale i smukt design

Konferencelokale med uendelige indretningsmuligheder i København

Står I og leder efter et konferencelokaler i København, som ligger centralt i København, hvor afstand fra offentlig transport, overnatningsmuligheder, grønne områder og parkering er indenfor kort rækkevidde? Så er Marketenderiet en oplagt mulighed for jer, som ønsker de bedste omgivelser. Konferencelokalet bliver indrettet og skræddersyet efter jeres behov og de åbne, lyse og harmoniske rum er ideelle til både små og mellemstore konferencer.

Det kreative konferencelokale med uendelige muligheder

Marketenderiet er et fedt venue med mange indretningsmuligheder. Dette betyder, at I kan udleve jeres spændende og kreative idéer, og samtidig få jeres behov om indretning opfyldt. Konferencelokalet kan bruges som et stort og åbent konferencerum og det kan også inddeles i flere mindre rum. Mange virksomheder vælger at afholde en konference med flere parallelle spor eller break-out sessioner og dette er en mulighed i dette konferencelokale, hvor der er plads til 70o deltagere.

I kan også gøre brug af tilbuddet om færdige konferencepakker, som skal gøre det en del nemmere for beslutningsprocessen. Disse konferencepakker kan både ændres og tilpasses jeres behov. Det er selvfølgelig også muligt for jer at levere et færdigudviklet konferencekoncept, hvis I ikke ønsker hjælp til idé processen.

Forplejning på højt niveau

Marketenderiet vil gerne levere den bedste service til dig og derfor tilbydes der også forplejning til konferencerne. Det er muligt at bestille forplejning på alle niveauer og prisklasser gennem Marketenderiets in-house-catering. På denne måde kan I give deltagerne den ultimative oplevelse og forkæle dem med alt fra kaffe, buffet og lækkerier til hvid kaviar. Marketenderiet bruger altid friske råvarer og skræddersyer en forplejning, som passer til netop jeres konference.

Meget mere end et konferencelokale

Skal I afholde præsentationer, optrædener, koncerter m.m.? Så stiller Marketenderiet alt udstyr til rådighed. Alle rum kan indrettes med audiovisuelt udstyr og audiovisuelle anlæg, som I frit kan benytte, når jeres arrangement afvikles. Der er naturligvis også adgang til Marketenderiets Wifi for alle gæster. Marketenderiet går op i at opfylde ønsker og behov ned til mindste detalje. Derfor vælger mange virksomheder at leje et konferencelokale hos Marketenderiet. Skal jeres virksomhed være den næste?

Hvis du vil læse mere om at afholde et firmaarrangement for dine medarbejdere, så læs med her.

 

 

 

 

 

Skriv et svar