liggende sygetransport hjælper dig

Liggende sygetransport hjælper dig i ind- og udland

”Det sker jo ikke for mig…” Det har vi nok alle sammen tænkt en gang imellem. Men faktum er, at sygdom eller ulykker sker hele tiden, og at vi alle kan have brug for at komme på hospitalet. Her vil de fleste ofte ringe til en ambulance, men hvis din situation ikke er akut, kan en liggende sygetransport være et godt alternativ. Læs med her, og find ud af, hvorfor.

Ambulance eller liggende sygetransport?

Når der sker uheld og folk kommer til skade, bliver de ofte hentet i en almindelig ambulance. I ambulancen er der særligt udstyr og reddere, så det er muligt at behandle patienten, hvis der er behov for det. En sygetransport har ikke samme grad af udstyr. Derfor er den ikke henvendt til folk, der har akut brug for hjælp. Sygetransporten er dog udstyret med ekstra ilt og hjertestarter, hvis der skulle ske komplikationer undervejs. Hovedsageligt er den dog beregnet til at transportere folk på sygehuset uden henblik på akut behandling under kørslen.

Lad mig opsummere:

Har du akut brug for at komme på hospitalet? Ring til ambulancen.

Skal du på hospitalet, men har ikke akut brug for behandling? Bestil en liggende sygetransport.

Hjælpen er der også uden for Danmark

Det er aldrig til at sige, hvornår der er brug for at blive hentet i en sygetransport. Det kan ske pludseligt, også uden for grænsen. Derfor kører den liggende sygetransport også i udlandet og bringer dig sikkert til din destination. Sygetransporten skal netop skabe ekstra tryghed for dig, og det er rart at vide, at du altid kan få hjælp, uanset om du befinder dig i Danmark eller et andet sted i Europa. Redderne er professionelt uddannede og sørger for størst mulig tryghed og komfort i en svær situation.

Hvorfor ikke bare bestille en ambulance?

Måske tænker du, at det kan være lige meget, om du kører i det ene eller det andet køretøj, men det er det ikke. Hvis din situation ikke er akut, optager du nemlig pladsen i en ambulance, der kunne have hjulpet andre mennesker. En liggende sygetransport giver dig lige så stor sikkerhed og komfort, når din situation ikke er akut, som en ambulance. Så tænk dig om og vær med til at fordele ressourcerne rigtigt.

Kontakt DK Ambulance

Har du en forespørgsel med hensyn til transport, kan du kontakte DK-Ambulancetjeneste på deres hjemmeside.

 

Skriv et svar