liggende sygetransport

Liggende sygetransport: Vær forberedt inden ulykken

Der er mange ting, vi ikke kan planlægge eller forberede os på. Men sygetransport er ikke en af dem. Kender du ikke til den liggende sygetransport, så læs med her i blogindlægget. Her bliver du klogere på, hvad du gør, og hvem du ringer til, når du har brug for transport til sygehuset og meget mere.

Hvad er en liggende sygetransport?

En liggende sygetransport er ikke en ambulance, selvom de minder om hinanden. Til forskel fra ambulancen kører den liggende sygetransport nemlig kun med patienter, der ikke har akut brug for at blive behandlet. Det betyder, at der ikke er medicinsk udstyr i sygetransporten, men kun en akutkuffert til nødstilfælde. Du kan dog være helt tryg i sygetransporten. Ligesom i ambulancen er der nemlig professionelle reddere til at tage sig af patienten. Det kan være skræmmende, når man kommer til skade, og så er det aldrig rart at være alene. Derfor er redderne klar til at yde omsorg til dig, så du får en tryg og sikker transport til hospitalet eller lignende.

Den liggende sygetransport kører ikke kun til sygehuset

En helt særlig fordel ved den liggende sygetransport er, at den er mere fleksibel end ambulancen. Den kan nemlig køre dig mange flere steder – og ikke kun på sygehuset. Har du en aftale hos en speciallæge, din kiropraktor eller en privatklinik, kan den liggende sygetransport nemlig også være behjælpelig. Ja, den kan faktisk hente dig hele vejen fra udlandet, hvis det skulle blive nødvendigt. Er du på ferie i Europa og får brug for transport tilbage til Danmark, kan sygetransporten få dig sikkert hjem. Det er aldrig rart at komme til skade, men at komme til skade i udlandet kan føles endnu værre, fordi man er langt hjemmefra. Derfor er det rart at have en dansk livline at trække på.

Hvordan bestiller jeg sygetransport?

Hvis du vil være garanteret høj sikkerhed og maksimal tryghed i en ellers ubehagelig situation, så skal du kontakte DK-ambulancetjeneste. De udfører opgaver for mange forskellige kunder. Det gælder både privatpersoner og institutioner, men især også forsikringsselskaber og arrangører af events. Det er altid vigtigt, at der er høj sikkerhed til store arrangementer. Og med DK-ambulancetjeneste i ryggen kan I være sikker på, at der er nogen, der passer på jer, hvis uheldet er ude. Du kan få meget mere information om DK-ambulancetjeneste på deres hjemmeside.