kiropraktor i København

Kiropraktor i København? Hjælp til dine smerter

Hvis du ikke kun leder efter en kiropraktor i København, men også en klinik som udfører andet end kiropraktik i ordets klassiske forstand, så læs med her. Vi guider dig nemlig til de mange muligheder for at lindre dine smerter, og så hjælper vi dig til hvordan du kan slippe for at betale hele regningen selv.

 

Døjer du med smerter?

Hvis du døjer med smerter i led og muskler, så er en kiropraktor måske den behandler du bør skænke et besøg. Hvis du har gået med længerevarige smerter i f.eks. ryg, skulder og lænd, så kan det være en god ide at opsøge en læge. Din læge kan nemlig henvise dig til en kiropraktor i København eller den del af Danmark du nu en gang bor i.

 

Det kan også sagtens være at dine smerter bedre kan afhjælpes med akupunktur, kranio-sakral terapi eller yoga. Alle disse former for behandlinger, har nemlig også fokus på psyken eller sindet, samtidig med det fysiske. Yoga har for eksempel vist sig at være virkelig nyttigt hvis du har haft en diskusprolaps.

Kiropraktor i København

 

Har du fundet den rigtige kiropraktor i København?

Hvis du bor i Københavns området, så er det oplagt at finde en kiropraktor i København. Gerne en som har flere behandlings former samlet på ét sted. På den måde kan du nemlig nemt få den behandlingsform som passer til dig og dine smerter. Kiropraxis på Østerbro er en klinik, som er så smart indrettet, at de har plads til mange forskellige behandlingsformer.

 

Det betyder at de også har behandlere med hver deres ekspertise. Her kan du både komme til kiropraktor i København, men du kan også få massage, kinesiologi, gå til baby-kiropraktor med mere. Klinikken har også mulighed for genoptræning samt behandling af hjernerystelse. Kiropraxis kører desuden flere forskellige former for hold træning, heriblandt yoga og funktionel træning.

 

Få betalt hele eller dele af din behandling

Det kan godt blive lidt bekosteligt at gå fast hos en behandler. Det kræver nemlig oftest mere end et par gange, at fjerne smerterne i kroppen. Dog er der måder, hvorpå du kan slippe for at skulle betale alt selv. Først og fremmest får du tilskud til de fleste behandlinger, når du er medlem af Danmark.

 

Du kan dog i mange tilfælde også få betalt en eller flere af dine behandlinger gennem dit arbejde. Mange arbejdspladser har nemlig en form for sundheds ordning, som i nogle tilfælde giver den ansatte en klippekort ordning til behandlinger. Du skal dog oftest selv undersøge mulighederne herfor.