Konferencelokaler i Valby - her br I holde jeres konference

Konferencelokaler i Valby – her br I holde jeres konference

I dag på bloggen skal vi tale konferencelokaler i Valby. Det er forår, og vejret er dejligt, så hvorfor ikke holde en konference i Københavns Valby, med dejlige udearelaer og tæt på offentlig transport? Læs med på bloggen i dag og lær meget mere om, hvordan du kan holde dit arrangement her. 

Disse konferencelokaler i Valby er et hit

Marketenderiet er din nye beste ven, hvis du skal holde konference med dit firma. Det er de flotte konferencelokaler i Valby med plads til 700 gæster i det kæmpe store lokale. Der er mulighed for at opsætte scene, lyd og lys til underholdening og så er der dejlige udearelaer, som er gode, når man er mange mennesker på ét sted. Det flotte konferencelokale kan enten beholdes som ét stort rum, eller deles op i flere. Det kan være, at I ønsker mulighed for små møder i løbet af konferencen, måske skal jeres medarbejdere have mulighed for at arbejde i små grupper, eller noget helt tredje. Så kan I få så mange små rum, som I har behov for. Det kan også være, at der kommer en gæst og synger eller holde tale, som I gerne vil have en green room til. Mulighederne er der i dette 725 kvadratmeter store område!

Hvor ligger det?

Marketenderiet er placeres i Valby tæt på Københavns centrum. Herfra er der under 1 km til Valby station, hvorfra der kører toge, s-toge, busser og taxaer døgnet rundt. Man kan selvfølgelig også ringe efter en taxa fra selve disse konferencelokaler i Valby. Derudover ligger Marketenderiet meget tæt på motorvejen, så jeres gæster nemt kan komme fra andre steder på Sjælland samt Jylland og Fyn. De kan tilmed parkere gratis på de mange nærliggende parkeringspladser. Hvis de hellere vil parkere i p-kælder kan de også det mod et lille gebyr. Det er dog slet ikke dyrt! Ønsker I mad i løbet af dagen, så kan Marketenderiets dygtige kokke hjælpe med dette. De har mere en 10 års erfaring med at kreere menuer til mange mennesker på én gang, så I kan trygt stole på, at det er god kvalitet og smager fremragende. Har I nogle specifikke ønsker, kan I også tale med dem om dette. Så skal I holde jeres næste konference her? Jeg har linket til Marketenderiets hjemmeside længere oppe i denne artikel, så du både kan læse mere om denne lækre venue i Valby, men også finde deres kontaktoplysninger nemt og bekvemt.

Læs mere på bloggen her.