frokostordning i København

Frokostordning i København gør arbejdsdagen bedre

Er din virksomhed tilknyttet en frokostordning i København? Hvis ikke, så var det måske værd at undersøge mulighederne herfor. Der er nemlig mange fordele for både virksomhed og medarbejdere, ved at have en god frokostordning på arbejdspladsen.

 

Dine medarbejdere vil takke dig

En god  og solid frokost er essentiel for at vi kan holde os kørende arbejdsdagen igennem. Det kan dog for mange, være en udfordring at nå og få lavet den gode og solide frokost hjemmefra. Eller nå at handle ind til den for den sags skyld. Derfor kan vi lynhurtigt ryge i fælden, med at besøge bageren eller grillbaren inde ved siden af, så snart vi har frokostpause. Det resulterer oftest i noget lidt for hurtig energi, som altså også lynhurtigt gør os trætte og dvaske.

 

Derfor er en frokostordning i København en oplagt løsning. På den måde kan virksomheden nemlig sikre sig, at medarbejderne får en sund og lækker forplejning, som giver energi til hjernen. Samtidig slipper medarbejderne for at skulle tænke på indkøb til, samt udformning af madpakke. På den måde kan en frokostordning blive en win-win situation.

 

Frokostordning i København er en nem og god løsning

Hvis din virksomhed er placeret i Københavns området, så er det oplagt at benytte sig af en god frokostordning i København. Nordic Catering er et af de catering firmaer, som foruden at stå for festmiddage og firma events, også dagligt leverer frokost til diverse virkosmheder. Maden bliver leveret lige til døren, og udvalget er bredt og varieret.

 

Desuden anvendes kun friske råvarer og grønt efter årstiden. Deres frokostordning består af en buffet med lune traditionelle retter, men også brød og forskellige salater. Desuden er der også ugentligt kage på buffeten. På Nordic Caterings hjemmeside, kan du se eksempler på en typisk uge i froksostordningens tegn.

 

Din virksomhed behøver ikke være beliggende i København

Nej, din virksomhed behøver ikke nødvendigvis befinde sig i København, for at I kan benytte jer af Nordic Caterings frokostordning. Selvom de altid Tilbyder frokostordning i København og omegn, så kører de også gerne længere for at levere frokost til jeres virksomhed.

 

Hvis du er i tvivl om de kører ud i dit område, så kontakt dem for mere info. Det ville da være en skam at gå glip af en god frokostordning. Både virksomhed og medarbejdere får nemlig rigtig god gavn af det. At kunne spare tid og energi på at skulle handle ind til samt lave madpakke, giver medarbejdere mindre stress og mere overskud.