En tantrisk orgasme

Den tantriske orgasme er unik

Har du hørt om den tantriske orgasme før? Det er der ikke mange der har. Det er et helt unikt fænomen, som ikke mange når at opleve i deres levetid. Orgasmen kan nemlig være svær at opnå for mange, som ikke sætter sig hundrede procent ind i processen. For nogle kan det tage lang tid at opleve orgasmen og for andre er det lettere. Det hele kommer an på de to parter i samlejet. Hvis du synes det lyder interessant, så læs med i indlægget og du vil få meget mere at vide.

Hvad er den tantriske orgasme?

En tantrisk orgasme er helt konkret en øget nydelse. I denne form for orgasme bevares den erotiske energi og lysten i kroppen. Det vil sige, at nydelsen vil vare længere og være mere intens end en normal orgasme. En sideeffekt af de tantriske orgasmer er, at man vil komme til at lære sig selv bedre at kende. Det vil altså sige at denne form for orgasme kan være en nyttigt og effektivt værktøj i en personlig udviklingsrejse. En af de helt store fordele ved orgasmen er, at energiniveauet bliver bibeholdt efter orgasmen. Det er nemlig ikke helt det samme som en normal orgasme, hvor manden får sædudløsning.

Hvordan opnår mænd orgasmen?

Det er et godt spørgsmål og jeg har svaret til det. For mandens vedkommende skal han lære at mestre sin seksuelle energi. Dette betyder at han skal lære at skille de to fysiologiske processer fra hinanden, hvilket henholdsvis er orgasmen og udløsningen. Når manden lærer at skille dem ad, vil han kunne bevare energien i kroppen og opbygge orgasmer konstant. Derudover vil mandens libido også styrkes og dette resulterer som regel i øget overskud og selvtillid. Derudover kan orgasmen også føre til øget bevidsthed hos manden.

Både for mænd og kvinder

Et af de mange fordele ved denne orgasme er, at sex vil vare længere end normalt. Dette giver kvinden mulighed for at få de dybere former for orgasmer, som hun måske ikke har oplevet førhen. Som nævnt skal manden lære at mestre sin seksuelle energi. Kvinden derimod skal turde at give sig hen. Derfor er det oftest par, som oplever denne form for orgasme, da man som par typisk føler sig trygge ved hinanden. Orgasmen er kendt for at skabe mere gnist og flirt i det daglige, hvilket også fører til bedre sex. Derfor bør I også springe ud i det og eksperimentere.

Sikring mod oversvømmelse er utroligt vigtigt for danske beboere.