Flotte gardiner fra gardinbus

Gardinbus: Gardiner til din hoveddør nemt og billigt

Har du brug for nye gardiner til din virksomhed eller bolig? Bestil en gardinbus, og få gardinstofferne sendt direkte til din hoveddør. Du sparer besværet og transporten og får til gengæld et showroom med mange forskellige gardiner. Gardinbussen er den perfekte kombination mellem showroom, butik og personlig vejledning. Få gardiner og eksperter til at komme til dig, så du kan vælge de helt rigtige til din bolig.

Hvorfor skal jeg bestille en gardinbus?

Har du brug for gardiner til et nybygget hus eller er ved at flytte virksomhed eller bolig? Uanset hvad, er det en god idé at se gardinerne i den bygning, hvor de skal sættes op. Der kan nemlig være stor forskel på, hvordan gardiner ser ud i en butik, og hvordan de ser ud i hjemmet. I butikken er der et andet lys og andre omgivelser. Derfor får man et bedre indtryk af gardinerne, når man ser dem i den bolig eller virksomhed, hvor de skal hænge. Når du bestiller gardiner hjem, kan du også meget nemmere se, hvilke stoffer, der passer til resten af boligens indretning.

Hvad koster en gardinbus?

Ingenting!

Textilringen tilbyder et gratis besøg af gardinbussen – helt uforpligtende.

Lad dig inspirere af det store udvalg, og se dem i sammensætning med boligen eller virksomhedens rum. Gardinerne er med til at skabe stemningen i et rum, og derfor bør du vælge med omhu. Men du er ikke alene om beslutningen. Når du bestiller en gardinbus, får du en ekspert til at vejlede dig. Eksperterne fra Textilringen vægter kvalitet og miljøbeskyttelse utrolig højt, og derfor kan du føle dig helt tryg i dit valg, når du bestiller derfra.

Hvordan sætter man gardiner op?

Synes du også, at det er uoverskueligt at skulle sætte gardiner op i hele huset? Har du ikke lyst til at stå med det selv? Det behøver du ikke. Textilringen tilbyder både nedtagning og opsætning af gardiner, så det bliver så nemt for dig som muligt.

Hvilke gardiner passer til min bolig?

Det er et spørgsmål, som mange stiller, når de skal vælge gardiner. Gardinbussen kommer med mange forskellige gardinstoffer og solafskærmningsprodukter, så der er noget til alle de vinduer, du har brug for. Det gælder også udvendige screens og markiser, hvis du vil kunne sidde lidt længere på terrassen om aftenen. Tænk over, hvilken stemning, du ønsker i rummet. Skal det være minimalistisk og holdt i neutrale farver, eller leder du efter gardiner, der skaber kontrast? Der er noget for enhver smag, uanset om du ønsker funktionelle persienner eller romantiske stofgardiner.

Textilringen forhandler derudover også:

  • Rullegardiner
  • Foldegardiner
  • Mørklægningsgardiner
  • Flere typer persienner
  • Insektnet
  • Lamelgardiner

… og meget mere. Har du lyst til at blive inspireret med nye gardiner? Bestil en gardinbus på Textilringen.dk, og aftal et besøg til, når det passer dig. Det er nemt og gratis, og de kører i hele landet, så du kan vælge de helt rigtige gardiner, uanset hvor du bor.

Skriv et svar