Bekæmpelse af skimmelsvamp og det du skal gøre

Bekæmpelse af skimmelsvamp: Sådan fjerner du problemet mest effektivt

Har du problemer med skimmelsvamp? Så er virksomheden SSG ekspert i bekæmpelse af skimmelsvamp. Med mere end 50 års erfaring inden for skimmelfaget, er SSG parat til at hjælpe dig af med problemet. Ofte kan det være svært at bedømme, hvornår svampen har angrebet. I indlægget vil du blive forklaret, hvad skimmelsvamp er, hvorfor det opstår og hvordan du kan slippe af med problemet.

Hvad er skimmelsvamp?

Skimmelsvampe er mikroorganismer, som ses i plamager i forskellige farver og som oftest har en lodden overflade. Skimmelsvamp opstår som konsekvens af vandskader eller fugtskader. Skimmelsvampen angriber alle slags flader i bebyggelser med dårlig udluftning. Det kan være bebyggelser, som enten er for godt isoleret eller som tager fugt ind gennem taget. Skimmelsvampen findes også i kældre efter oversvømmelser og andre opståede vandskader.

Skimmelsvamp er sundhedsskadeligt og kan føre til allergilignende symptomer for særligt følsomme mennesker. Derfor er det også vigtigt, at man opdager skimmelsvamp i tide, så det kan bekæmpes hurtigst muligt.

Bekæmpelse af skimmelsvamp

Der er en række metoder til fjernelse af skimmelsvamp og udover en unik ekspertise, har SSG et komplet sortiment af moderne specialudstyr til sikker fjernelse af skimmelsvamp i blandt andet fredede ejendomme, svært tilgængelige konstruktioner og tagkonstruktioner m.m. SSG går meget op i miljøvenlighed og derfor er SSG markedets største leverandør af den mest miljøvenlige og effektive afrensningsmetode ved bekæmpelse af skimmelsvamp.

Ved skade af skimmelsvamp, eller formodning herom, undersøger SSG ejendommen og benytter forskellige test og metoder til at finde frem til skadeomfanget og årsagen dertil. Dette udføres med stor omhyggelighed, så ingen skader opstår undervejs. Herefter udarbejdes en dokumenteret rapport.

Ved bekæmpelse af skimmelsvampen anvender SSG anerkendte skimmelsaneringsmetoder. Herunder mekanisk afrensning, kemisk afrensning, tørdamp (Micro Clean) og tørisblæsning. SSG vælger den bedste og mest økonomisk fordelagtige metode efter dit behov og materialernes beskaffenhed. Derfor bør du også vælge SSG, når du har problemer med skimmelsvamp, for så er du sikker på at have den mest effektive samarbejdspartner.

 

Er din arbejdsplads angrebet af skimmelsvamp? Så kan du læse om erhvervsflytning her og hvor simpelt flytteløsningen kan være.

Skriv et svar