Teambuilding for at komme tættere på dine kollegaer

Teambuilding for at komme tættere på dine kollegaer

Lav teambuilding og kom tættere på dine kollegaer. I får en bedre hverdag med god kommunikation, og I bliver opmærksomme på hinandens styrker og svagheder. Læs med på bloggen i dag, og lær mere om AWA’s teambuildingkurser, samt hvorfor de er så gode for hverdagen på jeres kontor. 

Hvad er teambuilding?

Først og fremmest, lad og tale om, hvad teambuilding er. Teambuilding er en aktivitet, som du laver med dit team. Den skal “bygge” jeres relation, hvilket man også fornemmer af ordet. Derfor er dette også blevet så populært hos virksomheder. Så hvis du aldrig har været til teambuilding, der hvor du arbejder, så kan det være, at du skal foreslå dette til din leder. I kan evt tage det op på næste virksomhedsmøde, hvor alle er tilstede. Når du skal tale med din leder om det, er det også vigtigt at fremhæve, at det skaber langsigtede fordele virksomheden fordi det bl.a. øger motivationen og forbedre samarbejdet medarbejderne imellem.

Der er mange forskellige arrangementer

Du bør tage et kig på AWA’s hjemmeside, hvor de har en lang liste med det forskellige muligheder for teambuilding. Der er arrangementer lige fra beatboxing eller at lave et band, hvor man skriver en sang og indspiller denne, til madlavningskurser, cocktailkursus, bueskydning, curling, city challenge, hvor man skal finde vej med en GPS og pep-talk om arbejdsglæde. Man kan sagtens kombinere de her aktiviteter. Det er også en idé at dele virksomheden op i hold, hvis I er en større mængde. Disse hold kan både være jeres teams i hverdagen eller de kan være på tværs af virksomheden. Dette kommer an på, hvad I gerne vil have ud af dagen.

Hvad tilbyder AWA?

Man kan lave teambuilding med mange forskellige virksomheder, men jeg vil specifikt anbefale AWA. Det er der flere grunde til, men her kommer en lille liste: De har mange eksempler på, at have hjulpet organisationer med at skabe glade medarbejdere, de tror på, at glade medarbejdere giver bedre resultater, og AWA gør det nemt at give medarbejdere, kollegaer, kunder eller samarbejdspartnere en teambuilding-oplevelse ud over det sædvanlige. Derudover har de 10 års erfaring med events på alt fra 10 til 10.000 mennesker. De er en del af en af landets største eventbureauer, som hedder Nordic Event, og har derfor kompetencerne og netværket til at levere store oplevelser uanset virksomhedens størrelse. Det er altså bare med at kontakte dem og komme på jeres kursus!

Læs mere her.