arbejdsglæde foredrag gav inspiration

Et arbejdsglæde foredrag gav mig inspirationen tilbage

I en lang periode var jeg træt af mit arbejde. Jeg følte mig stresset, og havde generelt mange dårlige dage. Det ville jeg dog gerne gøre noget ved, så jeg kunne få arbejdslysten tilbage. Da jeg hørte, at der var et arbejdsglæde foredrag nær mig, var jeg derfor nødt til at slå til. Og det er nok, det bedste jeg har gjort i forbindelse med mit arbejde.

Hvad er et arbejdsglæde foredrag?

Jeg havde faktisk aldrig hørt om arbejdsglæde foredrag før, jeg tog til Lars Klingerts kursus. I lang tid tænkte jeg ikke over, at arbejdsglæde var noget man kunne ændre på. Det virkede bare som om, den var forsvundet, og jeg vidste ikke, hvordan jeg skulle få den tilbage. Til foredraget snakkede vi en hel del om adfærdstyper og kommunikation i virksomheden. Det var utroligt spændende, for jeg kunne virkelig genkende mange situationer. Kommunikationen i en virksomhed er så fuld af skjulte regler, og hvordan tackler man lige det på dårlige dage? Dét synes jeg Lars Klingert fik formidlet rigtig godt.

Dét har jeg lært

Kurset fokuserede rigtig meget på at inddrage os deltagere, og det var både lidt grænseoverskridende, men også rigtigt givende. Jeg har lært utroligt meget bare på den ene gang, og jeg føler mig allerede lidt bedre rustet til hverdagen. Vi fik nemlig en hel del metoder vi kan bruge i praksis, når de dårlige dage melder sig. For første gang i lang tid, kan jeg faktisk gøre noget for at håndtere de stressede situationer. Her mærker jeg også, at jeg er blevet bedre til at styre mine følelser, når jeg ellers føler mig presset.

Hvorfor bør du tage til et arbejdsglæde foredrag?

Jeg vil helt klart anbefale dig at tage til arbejdsglæde foredrag. Det gælder ikke kun, hvis du er træt af dit arbejde, men også hvis du bare interesserer dig for kommunikation og adfærd på en arbejdsplads. Arbejdsglæde er utrolig vigtigt – mere end man umiddelbart tror. Det er jo der, vi bruger det meste af vores tid, og jeg kan selv mærke, at jeg har fået mere overskud, fordi jeg har det bedre på arbejdet. Selvom du har det godt på dit arbejde lige nu, tror jeg stadig, du vil have glæde af foredraget. Alle får jo dårlige dage på et eller andet tidspunkt – men de behøver altså ikke styre dig. Det ved jeg nu.