Hypnose mod rygning

Hypnose mod rygning hos Shinhypnose v. Tina Frogne

Efter længere ønske om at slutte med at ryge valgte jeg Tina som den der skulle hjælpe mig.Jeg havde forud ingen præference, men nu – hold da op hvor er jeg glad for mit valg. Jeg har altid været overvægtig, og fik i 2012 en maveoperation (gastric bypass) og efter flere år som vægt stabil og normalvægtig var det blevet tid til også at kvitte smøgerne. Fra andre havde jeg hørt at der røg et par kilo på – noget med forbrænding.. Så jeg vidste at jeg skulle være klar både mentalt, men også i min krop hvis rygestop betyder vægtøgning! Jeg var til en yderst personlig og fuldt professionel behandling hos Shinhypnose ved Tina Frogne. Jeg havde forud afsluttet min rygning aftenen før. Nu skulle jeg ”bare” have lidt værktøjer der kunne hjælpe mig videre som ikke ryger. Jeg har ikke røget siden. Og det er 4 måneder siden.

Hjælper hypnose virkelig mod rygning

Jeg bliver spurgt om det var svært at stoppe med at ryge? Hjalp Hypnosen? Jeg kan bare sige, jeg ved det ikke. Jeg har ikke prøvet at stoppe før. Jeg kan bare konstatere at jeg på INGEN måde har haft nogen problemer med mit rygestop. Jeg har på ingen måde anvendt nikotin produkter i processen. Så svaret på om hypnose mod rygning virker – må nok være ja. Jeg har INGEN trang haft siden, OK jeg har da til tider og vil sikkert have det resten af livet – lyst til cigaretten (for det var jo hyggeligt). Ingen trang, kun lidt afsavn. I forhold til det med vægten, så gik jeg fra et aktivt liv til i Corona opblomstrings-tiden til at arbejde stillesiddende hjemmefra. Sammen med rygestoppet har det kostet mig 10 kilo på sidebenene ☹ hvor en diæt nu har reduceret ½ delen – så alt i alt er mit liv sundere, og jeg er snart i kampform – og som ikke ryger