Få en høj skrotpræmie på din bil

Hos Nordic Autogenbrug får du den bedste skrotpræmie på Sjælland

Er bilen i stykker? Det var min og kunne det betale sig at få den repareret? Ikke rigtigt. Heldigvis for mig og dig er der gode penge at tjene på sin gamle brugte bil bil. Hos Nordic Autogenbrug tilbød de den bedste skrotpræmie jeg har kunne finde  på Sjælland! De er en professionelle autoophuggere i Roskilde med stor erfaring med skrotning af biler, og de går til alle opgaver med god service og effektiv betjening. I mit tilfælde blev bilen både hentet og skrottet uden problemer. De underretter Miljøstyrelsen omkring din skrotpræmie og herefter udbetales 2200,- af din skrotpræmie til din NEM konto. Det resterende af beløbet får du ud i hånden, dejlig nemt. Kort fortalt har det aldrig været nemmere at skrotte sin bil, og du får den bedste skrotpræmie på Sjælland hos Nordic Autogenbrug.

 

Høj skrotpræmie i Roskilde – Nordic Autogenbrug klarer det alt for dig

Når du vælger at skrotte din bil hos Nordic Autogenbrug får du ikke blot den højeste skrotpræmie på Sjælland – nej, du får også bilskrotning på dine vilkår, hvor de sørger for afmeldelse af nummerplader, ligesom de også henter din bil kvit og frit på hele Sjælland. Som et ekstra plus udbetales en del af din skrotpræmien kontant. Efter ny lovgivning udbetales 2200,- af den totale skrotpræmie til din NEM konto via Miljøstyrelsen.

 

Få den højeste skrotpræmie på Sjælland 

Hos Nordic Autogenbrug får du ikke bare den højeste skrotpræmie på Sjælland, men uden tvivl den bedste service! Det var i hvert fald min oplevelse. Herudover skrottes alle biler med den største hensynstagen til miljøet, og Nordic Autogenbrug overholder naturligvis Miljøministeriets lovgivning.

Med andre ord den største opfordring til at få det bedste ud af din gamle bil. Skrot den hos Nordic Autogenbrug i Roskilde.