Hår extensions frisør i Herlev

Hair Extensions i Herlev

Det er tid til at sætte fokus på kvinders beauty og de mange mulighed, der byder sig inden for hår extensions. Hair extensions med ultralyd eller tape er det helt nye og revolutionerende på markedet indenfor cold/hot fusion. Extensions håret påsættes i små totter med micro keratin bondings helt uden brug af varme. Dit eget hår ødelægges ikke af påsætningsmetoden med hår extensions og fæstningerne er de mest usynlige på markedet. Vore hår extensions frisører er uddannede i netop dette, så du ikke skal være bange for at få påsat extensions. De små micro keratin bondings er flade og fylder meget lidt, hvilket giver det flotteste og mest naturlige udseende. Metoden er yderst skånsom og særdeles velegnet til fint og tyndt hår. I denne forbindelse vil jeg gerne slå et slag for Copenhagen Beauty center, som virkelig gør et godt stykke arbejde.

 

Påsætningsmetoder med Hair Extension

Vælger du hair extensions med tape, er det samme høje kvalitet, Copenhagen Beauty Center tilbyder. En ekstra fordel ved brug af tape er, at håret kan genbruges. Deres hår extensions er 100 % ægte russisk hår (bedste kvalitet på markedet), og bliver forarbejdet i Italien. Håret passer perfekt til skandinavisk hår.

Det er tydeligt at forretningen er stolte af at være nogen af de første frisøre i Danmark, der både kan tilbyde denne metode til hår extensions samt den høje hårkvalitet, og med god grund, for det er høj kvalitet!

 

Hair Extension med tape

Du kan også vælge hair extensions med tape. Det påsættes med den helt samme kvalitet hår som deres lækre keratin påsætninger. Fordelen ved tape er, at håret kan anvendes flere gange, men til gengæld opnås ikke samme naturlige look som ved ultralyd.

Således er der mange muligheder for hår extensions og Copenhagen Beauty Center er i sandhed en frisør, som er værd at sætte på kortet, når det kommer til dette!