Konference eller seminar i København?

Konference eller seminar i København?

Lej Pladeværkstedet og Skabelonloftet på B&W skibsværft til din virksomheds seminar eller konference.

Er du på udkig efter konferencelokaler i København med en afslappet atmosfære, så lad mig her anbefale Pladeværkstedet og Skabelonloftet, som er oplagt til den konferencer og større kom samner. De rå fabrikslokaler fra 30’erne, er nænsomt restaureret, for at bevare stedets oprindelige udtryk. Pladeværkstedets konferencelokaler ligger midt i København, og er omgivet af træer, en stor terrasse, og ligger 50 mtr. fra Københavns Havn. Fra 18 til 240 personer.

Der er desuden en mulighed for at leje mindre mødelokaler og break out rooms i Skabelonloftet, der ligger i samme bygning. Fantastisk hvis man er en mellemstor virksomhed som planlægger et større kursus eller lignende.

Pladeværkstedet kan hjælpe til med planlægningen!

Jakob van Toornburg har 15 års erfaring med ideudvikling og event planlægning.

Jakob van Toornburg, der står bag Pladeværkstedet, er også indehaver af Culturebusiness Eventbureau Culturebusiness har 15 års erfaring med eventplanlægning for bl.a. Noa Noa, Fritz Hansen, 3 Mobil, Nationalbanken, TV2 og mange flere. I 2009 udgav Jakob van Toornburg desuden magasinet Culturebusiness – 100 sider med artikler om værdien af virksomheders faglige og sociale events. Han er en venlig mand med styr på tingene og god til at byde ind med sit netværk til f.eks. catering og lignende.

Når du lejer Pladeværkstedet til konference,, firmaarrangement eller privat event, så følger der en række faciliteter med. Til stedet hører:
– Vand og varme
– Borde og stole
– Terrasse
– Lydanlæg
– Diskokugle + spots
– Scene
– Køkken