hårtransplantation pris betaler sig

Hårtransplantation pris: En investering i selvtillid

Har du tyndt hår eller høje tindinger? Mange mennesker oplever at miste håret og nogle tidligere end andre. Det kan dog i mange tilfælde være et chok, når det begynder. Det gælder særligt hos unge mennesker. Du er dog ikke alene om dit hårtab, og der er mulighed for behandling! Læs mere om hårtransplantationer og find din hårtransplantation pris her.

Få selvtilliden tilbage

Selvom hårtab er udbredt i den danske befolkning, så kan det for mange føles som et tabu. Mange føler sig ældre og bliver utroligt selvbevidste. De forsøger at skjule deres hårtab, men den form for selvbevidsthed er usund og kun en stressfaktor i hverdagen. Det er vigtigt at understrege, at hårtab i mange tilfælde er helt naturligt, og ofte er du selv meget mere bevidst om det, end andre. Føler du dig nedtrykt og hæmmet på grund af hårtabet, kan det dog være en god idé at søge behandling.

Hvad er en hårtransplantation?

En hårtransplantation er et indgreb, hvor man transplanterer hår fra ét sted på hovedet til et andet. Det er typisk hår fra nakken eller siderne, da vi har mange flere hår på disse steder. En hårtransplantation giver dig altså din gamle hårtæthed tilbage. På Hårklinikken oplever man faktisk i de fleste tilfælde en udvoksning på mere end 98%. På Hårklinikken har de altid forudgående konsultationer, så du kan være sikker på at få alt den nødvendige information. Alle mennesker er dog forskellige, og det er deres hår også. Skulle der være steder, hvor man ikke forventer at dit hår vokser ud, vil du derfor også få det at vide.

Hvem kan få en hårtransplantation?

Det er især mænd, der er i risiko for at miste håret tidligt, men det sker også for kvinder. På Hårklinikken udfører de både hårtransplantationer på mænd og kvinder. Som hovedregel skal patienten dog være mellem 25-65 år. I særlige tilfælde kan man dog se bort fra reglen.

Hårtransplantation pris – hvad koster det?

En hårtransplantation varierer i pris. Det kommer nemlig meget an på, hvor alvorligt dit hårtab er, og hvor stort indgrebet er. En stor hårtransplantation vil derfor være dyrere end en lille hårtransplantation. Mange hårtransplantation priser starter fra 25.000 kr. Vil du gerne kende din specifikke hårtransplantation pris, så bør du kontakte Hårklinikken eller tage til en gratis forundersøgelse. Så er du sikker på, at behandlingen og prisen passer 100% til dig.

Skriv et svar