akupunktur københavn

Akupunktur i København: Er din livsenergi blokeret?

Har du hovedpine, ledsmerter, eller er du bare ikke helt på toppen? Så kan det være, fordi din krop er ude af balance, og livsenergien er blokeret. Det er i hvert fald, hvis man skal tro på teorierne i den traditionelle, kinesiske medicin. Men selvom det er en gammel form for lægevidenskab, kan akupunktur i København faktisk stadig være behjælpelig. Uanset hvilken teori man tror på, har akupunktur nemlig vist sig at kunne lindre flere forskellige lidelser.

Hvor meget ved du om TCM?

TCM er forkortelsen for betegnelsen ”den traditionelle, kinesiske medicin”. Denne form for lægevidenskab ligger flere tusind år tilbage og indbefatter flere forskellige metoder og teorier. En af disse metoder er akupunktur, som siges at kunne afbalancere kroppens energier. Ifølge teorien hænger krop og psyke sammen som en helhed, der er styret af kræfterne yin og yang. Hvis ikke kræfterne er i balance med hinanden, så vil livsenergien Qi blive blokeret. Det er netop denne blokerede energi, der ifølge teorien kan give sygdomssymptomer i både krop og sind. Derfor er det vigtigt, at man kan genskabe balancen med akupunktur. TCM benytter sig dog også af urtemedicin, Tui Na massage, kost og meget mere.

Akupunktur i dag

Akupunktur er en metode, der har overlevet i (mildt sagt) rigtig mange år. Det er klart, at man dengang havde en lidt anden idé om, hvad metoden gjorde, og hvad den kunne behandle. Man havde i hvert fald et andet begrebssystem og stillede diagnoser, som man ikke benytter i den vestlige verden i dag. Alligevel er man i dag enig med oldtidens læger om, at akupunktur er en virkningsfuld metode. Den kan bl.a. hjælpe på ledsmerter, muskelsmerter, hovedpine og kvalme m.m.

Akupunktur i København uden bivirkninger

Tager du et smut til Østerbro, så kan du besøge Kiropraxis’ multifaglige klinik. Her finder du blandt andet akupunktøren Anne Son Mi Madsen, der står klar til at udbyde akupunktur i København. Hun er også meget åben over for en uforpligtigende samtale, hvis du har nogle spørgsmål til behandlingen. Akupunktur i København er dog generelt en sikker behandlingsform uden bivirkninger. Det er derfor uden tvivl et forsøg værd, hvis du har symptomer, der ikke vil gå væk. Du kan under alle omstændigheder være sikker på, at du bliver taget seriøst og er i de bedst mulige hænder, når du benytter Kiropraxis’ akupunktur i København.

Vil du være forberedt på ulykken? Læs blogindlægget om sygetransport her.