Advokat lejeret behøver ikke være besværligt

Hej alle sammen. I dag skal vi tale om advokat lejeret med Rasmus Nilsson-Børresen. Han har været advokat i mange år, og du kan derfor trygt kontakte ham med dit problem indenfor leje, og andre husproblemer. Han hjælper tilmed både lejer og udlejer. Læs med i dag og lær meget mere!

Lad os tale om Nilsson-Børresen, advokat i lejeret

Advokat lejeret kan som udgangspunkt opdeles i to grupper: 1) boliglejeret og 2) erhvervslejeret.
Nilsson-Børresen er boligadvokat, og han har stor erfaring med begge områder inden for lejeret. Så du kan trygt kontakte ham, hvis du har problemer som lejer eller måske som udlejer. Det kan være, at udlejer ikke holder, hvad der blev lovet i kontrakten mellem jer. For eksempel ubegrundet opsigelse af din leje, istandsættelsesforpligtelsen i forbindelse med afleveringen af det lejede, eller manglende varsling af lejeforhøjelser. Det kan omvendt være, at lejer skylder dig leje eller måske har ødelagt noget og ikke vil betale, som du har krav på. Er du i nogle af disse problemer, så kan du trygt stole på at Nilsson-Børresen advokatfirma har styr på lejeret og ved hvad de skal gøre. Det er tilmed vigtigt for dem, at deres klienter forstår det sprog, som de bruger. Derfor vil du ikke sidde til møde ham denne advokat og ikke ane, hvad der tales om. Dette er en advokat i øjenhøjde, som har klienten i højsæde.

Om dette advokatfirma

Hvem er dette advokatfirma i lejeret så? Advokat Rasmus Nilsson-Børresen har stor erfaring i lov fra såvel by- og landsret. Han finder det som sagt vigtigt at benytte et sprog, der ikke kun forståes af jurister, men som også du, som klient, kan forstå. Dette giver klienten mulighed for at få et godt indblik i sin sag og vide præcis, hvad der foregår. Rasmus Nilsson-Børresen er uddannet jurist fra Københavns Universitet i 2002, så derfor har han en del års erfaring med juridisk rådgivning. I 2009 blev Rasmus Nilsson-Børresen så medlem af Danske Insolvensadvokater. Her har han beskæftiget med insolvensretlige problemstillinger sig i en årrække (herunder omstødelsessager og konkursboer). Denne advokat går også op i, at det ikke skal koste alt for mange penge at hyre hans firma til din sag. Den rådgivning, som du får her, er altså alle pengene værd. Det ender med at være af symbolsk værdi i forhold til, hvad du får ud af din sag. Jeg håber, at dette har hjulpet.

Læs også mere om bolig på bloggen via dette link.