fedtsugning hals

Fedtsugning hals – er det noget du overvejer?

Overvejer du fedtsugning hals? Så har du måske allerede luret lidt online om proceduren, resultatet, konsekvenserne osv. Det kan også være du allerede har kontaktet forskellige klinikker eller indhentet brochurer og andet materiale omkring operationen. Det kan nemlig godt betale sig at undersøge mulighederne, når du skal have foretaget en fedtsugning.

 

Fedtsugning hals – hvorfor?

Der kan være flere forskellige grunde til at få foretaget en fedtsugning af halsen. Nogle mennesker har større tendens til at fedtet sætter sig på halsen, frem for andre steder på kroppen. Overskydende fedt eller hud på halsen kan være generende af forskellige årsager. Det kan skabe et fysisk ubehag, hvis der er løs hud som ‘dingler’ eller er i vejen for bestemte former for tøj. Årsagen til en operation kan dog lige så vel være psykisk. Mange som har ekstra hud omkring halsen, oplever selvtillids problemer fordi det overskydende hud/fedt på halsen er en ret fremtrædende del på kroppen.

 

Halsen er ikke så nem at dække til som f.ek.s mave, arme eller ben. Det kan gøre at nogle vælger bestemte former for tøj fra. For eksempel bluser eller kjoler med lidt dybere halsudskæringer. Hvad enten grunden er for at vælge fedtsugning hals, så tal med en klinik, læge eller kirurg omkring din problematik. En læge kan i nogle tilfælde henvise dig til en bestemt klinik, så det er værd at undersøge mulighederne. I nogle tilfælde kan du få dele af eller hele operationen betalt. Det afhænger meget af om fjernelsen af overskydende fedt på halsen er kosmetisk eller af helbredsmæssige årsager.

Vælg en anerkendt klinik

Det er altid en god idé at researche når du skal finde klinikken som kan opfylde dine behov. Find info på hjemmesiden, læs bruger bedømmelser og forsøg at få et indtryk af stedet. Vælg gerne et par klinikker ud som du kan besøge for en uforpligtende konsultation. Det er altid rart at møde op personligt, så du kan få svar på dine spørgsmål, og samtidig få et bedre indblik i hvordan ting fungerer på klinikken. Det er her du bedst kan få fornemmelsen af om klinikken du besøger, er et match. Eftersom det er et indgreb der har indvirkning på dit udseende og dit helbred, så er det rart med et sted hvor du føler dig i trygge hænder under din fedtsugning af hals.