webbureau

Webbureau er løsningen til opgaver ud af huset

Jeg og min partner driver vores egen lille virksomhed, og vi har virkelig fundet ud af hvor godt det kan betale sig at sende nogle opgaver til et webbureau, fremfor selv at kæmpe med dem eller hyre folk til det i vores virksomhed.

 

Vi bruger webbureau til opgaver vi ikke selv magter

Når man driver en lille og forholdsvis nyopstartet virksomhed, så er de økonomiske midler begrænsede. Det betyder også at vi ikke har råd til at bare at ansatte folk i firmaet til den ene og den anden opgave. Derfor har vi fundet ud af at det godt kan betale at outsource nogle opgaver. Vi har f.eks. outsourcet en hel del opgaver til et webbureau. De har nemlig kunne sætte en brugervenlig hjemmeside op med et overskueligt layout. Desuden sørger de for at optimere hjemmesiden, så den dukker op i diverse søgemaskiner. Vi vil jo netop gerne kunne findes online,

 

Det er dog ikke kun et webbureau vi har outsourcet opgaver til. Vi har også i flere tilfælde hyret både en fotograf og en videograf på freelance basis, til at hjælpe med skydning af billeder og video. Vi er i influencer branchen og er begge selv startet som influencere. Nu kører vi dog mere en konsulent virksomhed hvor vi hjælper både virksomheder og influencers med at møde hinanden, og få et godt samarbejde ud af det. Selvom vi egentlig er ret godt med på meget af det digitale, så er vi ikke selv ret meget inde i SEO, Google Ads og HTML koder. Netop derfor har det været en kæmpe fordel bare at kunne hyre et webbureau til den slags opgaver.

Et godt tip til mindre virksomheder

Hvis du lige som os kører en start-up business eller mindre virksomhed, så kan vi i den grad at outsource nogle opgaver til eksterne virksomheder eller freelancers. Det har virkelig kunne betale sig for os, fremfor at ansætte folk i virksomheden. Det kan selvfølgelig lige så fint betale sig for flere store virksomheder, men de har oftere ressourcerne til at ansætte folk i virksomheden.

 

Dog er det med at sende opgaver til f.eks. et webbureau en rigtig fin ting at kunne gøre hvis det drejer som enkeltstående opgaver, eller opgaver som ikke kræver en fuldtids- eller deltidsansat. Vi har i hvert fald ikke fortrudt vores valg om at sende nogle opgaver ud af huset. Vi har fuld tillid til det webbureau og de freelancers vi bruger.