webbureau

Webbureau klarer alle de digitale opgaver for mig

Har du selv tænkt på at lade et webbureau klare de digitale opgaver for dig? Det havde jeg ikke indtil for et år siden, da jeg jeg for alvor startede min enkeltmandsvirksomhed. Det betød netop at jeg stod for alting selv.

Et webbureau viste sig at være en god løsning

Når man lige har startet egen virksomhed, skal man lige finde fodfæste. Man tror på en eller anden mærkværdig måde at man kan det hele selv. Det jeg ikke kunde, brugte jeg timer på at undersøge for at lære det. Sådan fungerer det nok ofte i starten. Efter et par måneder endte jeg dog med at hyre et webbureau til bestemte opgaver.

De penge var nemlig givet ret godt ud, når man tænkte på hvor meget mindre tid de brugte på opgaverne end jeg gjorde. Og så var det ret tydeligt at de også vidste mere om det end jeg gjorde. En ansat i firmaet havde jeg altså ikke budget til, så at sende nogle opgaver ud af huset, viste sig faktisk at være en rigtig god løsning for mig.

Pengene givet godt ud

For mig var pengene givet godt ud. Selvom alle de timer jeg selv havde brugt på det, på sin vis var ’gratis’, så var der bare så meget andet jeg kunne have lagt min energi i. Det har jeg også fundet ud af er det smarteste. I hvert fald for min virksomhed. Læg din energi i det du er god til, og det du brænder for, og lad andre om resten. Resultatet bliver som regel meget bedre af det.

Jeg kunne fokusere langt mere på at nå ud med mit konsulent arbejde, mens det webbureau sørgede for en god SEO, en online strategi og online ads. Ting jeg ikke selv vidste det store om. Ja, faktisk så startede mit bekendtskab med det webbureau, da jeg havde brug for hjælp til opsætning at hjemmeside. Jeg måtte sande at mit eget forsøg ikke var godt nok, og besluttede altså at række ud til specialister.

Nemt at sende opgaver ud af huset

Mange store virksomheder bruger meget det med at sende opgaver ud af huset, men det er også en virkelig smart løsning for os små. Jeg har stadigvæk ikke budgettet til at ansætte en på fuldtid i mit firma, så at kunne sende opgaver ud af huset er lige nu den smarteste løsning for mig. Jeg hyrer dem til en bestemt opgave, kommer med mine ønsker, og så arbejder de effektivt ud fra det. Det har for mig fungeret utroligt godt at sende opgaver afsted til et webbureau, når jeg har haft brug for det.