Mercedes Vito

Få Mercedes Vito som din erhvervsbil

Er du på jagt efter en ny varebil, måske endda en du kan bruge til arbejds brug? Så har jeg et godt bud på, hvilken bil du bør vælge. Mercedes Vito har nemlig dét en varebil skal have, og så er den indrettet med tanke på komfort og funktionalitet. Den er både økonomisk og effektiv, og vigtigst af alt sikker. Så du kan trygt lade Mercedes Vito være din partner i en travl hverdag.

Mercedes Vito – en varebil efter dine behov

Mercedes Vito kommer i tre forskellige modeller. De er udstyret forskelligt, så de passer til forskellige behov. Det betyder samtidig også at Vito findes i forskellige prisklasser. Nedenfor giver jeg en kort introduktion til hver af de tre Vito modeller.

Vito Go: Dette er den af de tre Mercedes som har mindst udstyr. Det betyder dog ikke at der mangler noget, hvorfor denne model kendetegnes ved at have det du skal bruge og mere til. Den har både fartpilot, varme i sædet og aircondition, og så kan rattet indstilles i både højde og længde. Vito Go kommer i tre motorvarianter, og har altså fra 88 til 136 hestekræfter. Denne bil er god, selv hvis du er vant til en hvis standard.

Vito More: Vito More har som navnet siger, lige lidt mere. Dette gælder både hvad udstyr og detaljer angår. Selve kabinen har lækre krom detaljer, rude i bagvæggen og læsespots i loftet. Desuden er bilen udstyret med regnsensor samt multifunktionsrat med trip computer. Alt udstyr fra Vito Go hører selvfølgelig også med. Modellen her fås også i tre motorvarianter; 136-190 heste.

Vito Complete: Med denne Mercedes Vito model, bliver det ikke bedre. Her får du alt den komfort og de lækre detaljer, som Mercedes Benz er kendt for. Der er både komfortføresæde med lændestøtte, parkerings assistent, navigation, bakkamera og meget mere. Hvad design angår, så har Vito Complete forkromet grill, er lakeret med metallak og har indfarvede kofangere. Det er ikke for ingenting, at denne bil betegnes som Mesters bil. Vito Complete fås med 136, 163 og 190 hestekræfter. Det er denne bil du skal vælge, hvis du vil have det hele.

Nu er det op til dig at vælge hvilken Mercedes Vito du ønsker, til dig og din virksomhed. Hos Mercedes Benz er det naturligvis altid muligt at booke en prøvetur, så du kan se hvilken bil, der passer bedst til dig og dine behov. Du kan også besøge deres hjemmeside for mere teknisk info, og for at modtage et tilbud.

Skriv et svar