Undgå impotens

Lær mere om impotens

Der findes mange forskellige årsager til impotens og alle grunde er helt normale. Næsten alle mænd vil opleve impotens, svag rejsning, manglende rejsning eller noget helt fjerde. Man kan også forklare det på den måde, at rejsningsproblemer opleves af alle på et tidspunkt i deres liv. Derfor bør det slet ikke være noget, som man er flov over og det bør bestemt heller ikke være et tabu, som ingen taler om. Dette indlæg vil gøre dig klogere på impotens og hvordan det kan løses.

Hvad er impotens?

Der er mange mænd verden over som lider af impotens. Alene i Danmark er det estimeret til at være omkring 200.000 mænd. Impotens er ikke farligt for kroppen fysisk, men mentalt kan oplevelsen af impotens skade psyken. Derfor er det også vigtigt at finde årsagen og løsningen, hvis man oplever impotens og er utilfreds med det. Nogle af de mere hyppige årsager til impotens er svage bækkenbundsmuskler, da stærke bækkenbundsmuskler faktisk er altafgørende for rejsning. En anden årsag er for hyppige udløsninger. Det kan nemlig i værste tilfælde gå ind og dræne kroppen for seksuel kraft.

Hvorfor er det et tabu?

Mange mænd forbinder rejsning med mandighed. “Hvis man ikke kan få den op og stå? Hvad duer man så til?”. Lige præcis dette eksempel tænkes af mange mænd. Ikke kun i Danmark, men verden over. Dette har skabt et problem, da mange mænd ikke ønsker at have en åben dialog om rejsningsproblemer. Generelt er mænd ikke lige så åbne over for at tale om problemer, som kvinder generelt er. Dette skal dog ikke ændre på, at mange mænd ville kunne få hjælp, hvis impotens og rejsningsproblemer blev talt mere om.

Behandlinger for impotens

Der findes en del medicinformer, som for mange fungerer som behandling. Det er dog vigtigt at understrege at medicinen ikke finder frem til selve årsagen til problemet. Det er kun ved hjælp af dig selv. Det er nemlig kun dig, som kender din egen krop 100 procent. At kurere sig selv for det kræver meget tid og øvelse. Det kan dog lade sig gøre! I de fleste tilfælde handler det om at finde sin indre seksuelle energi igen. Det kan være svært i begyndelsen, men med tiden vil det blive bedre.

 

Eva Persson er selvstændig advokat og samtidig mor til to små børn. Læs mere om hvordan hun prioriterer og får det hele til at fungere på hjemmefronten i linket. Det er en spændende historie!