Vælg rigtigt næste gang du køber bil

En troværdig bilforhandler i Nakskov

Bilkøb er ikke noget man bare såden lige klare hver og hver anden dag. Nej det er kun forundt os få gange i løbet af vores liv rent faktsik at købe ny bil. Derfor er det særligt vigtigt at man vælde den rette bil, men ikke mindst den rette bilforhandler! I Nak skov, hvor jeg kommer fra, er der et rimeligt udvalg af bilforhandlere, dog var jeg aldrig i tvil om at jeg ville handle med Edvardsen Biler. Når jeg køber bil vil jeg nemlig gerne handle med troværdige mennesker og jeg var ikke i tvivl om at Edvardsen Biler er (og stadig bliver!) den mest troværdige bilforhandler i Nakskov.

 

Suzuki eller Mazda – Edvardsen Biler er eksperter

Jeg stod mellem at skulle vælge en Mazda eller en nyere Suzuki Crossover. Igennem min beslutningsproces var bilforhandleren hos Edvardsen Biler rigtig dygtig til at guide mig igennem diverse fordele og ulempe, som selvfølgelig er ved alle biler. Derudover var bilforhandleren, som selv var lokal fra Nakskov, en god sparringspartner når der skulle diskuteres designmæssige løsninger og smag. Jeg havde en rigtig god oplevelse med at købe bil hos Edvardsen Biler i Nakskov, og prisen skulle de forhandles, men var på ingen måde urimelig heller. Havde vi blot flere af den slags bilforhandlere i Danmark ville bilbranchen sandsynligvis kører endnu stærkere.