De kan stå for græsslåning, snerydning, viceværtopgaver, trappevask i københavn og meget mere. Læs med og lær meget mere om denne virksomhed, som vil ændre din hverdag. 

Trappevask København med Ren Agenterne

Hej alle sammen! I dag skal vi tale om en virksomhed, som står for rigtig mange praktiske ting i bygninger rundt omkring i Københavnsområdet. De kan stå for græsslåning, snerydning, viceværtopgaver, trappevask i københavn og meget mere. Læs med og lær meget mere om denne virksomhed, som vil ændre din hverdag.

Har du brug for trappevask i din bolig i København?

I dag vil jeg tale om et firma, som kan hjælpe dig med trappevask i København og Storkøbenhavn. Måske bør du til leje, og I er alle gået sammen om trappevask, men det kan også være, at I ejer jeres lejlighed og bare gerne il gøre noget godt for din bolig, som I hver dag går ind og ud af. Trappevask er super vigtigt, især på denne tid af året, fordi der bliver hevet så meget skidt og snavs med ind hver dag. Der kommer derudover rigtig mange forskellige mennesker ind og ud hver dag, fra de forskellige lejligheder. Og man har slet ikke lyst til at hive det snavs med ind i sin egen lejlighed. Derudover slides bygningen hurtigere, hvis man ikke får den rengjort ofte. Og det får mig frem til Ren Agenterne. De kan hjælpe dig med trappevask i København.

Hvordan foregår det?

Når du kontakter Ren Agenterne, så kommer de ud til jer og holder et møde omkring hvad I godt kunne tænke jer, de skal se områderne, og så laver I en aftale. I kommer nok til at aftale, at de skal komme ud til jer én gang om ugen eller måske én gang hver anden uge. Hvilken sæbe, vil I gerne have, at der bliver brugt? Skal der fjernes bestemte ting? Skal der rengøres under dørmåtter? Skal I selv fjerne dem eller skal Ren Agenterne gøre dette? Der er mange ting at overveje. Men der kommer et hold af dygtige medarbejdere ud til jer, som er kompetente og servicemindede. Ren Agenterne sørger derudover altid for, at det er det samme hold, som altid kommer ud til jer. På den måde kender I hinanden, og der er ikke fremmede mennesker i din bygning i København, nej du kender personerne, I kan hilse, og det føles super trygt. Ren Agenterne har 20 års erfaring, og dette gør, at du trygt kan stole på hvor dygtige de er til deres arbejde. De har haft mange forskellige kunder, og det har kun gjort dem dygtigere.

Du kan også læse meget mere på bloggen lige her.