opsætning af trådhegn

Trådhegn til privat eller erhvervs ejendomme

Overvejer du opsætning af trådhegn på din grund? Så er der god grund til at læse med her ML Montage er nemlig et af de firmaer som opsætter diverse former for hegn og indhegning. På den måde er du godt sikret hvad end du står som privat person, offentlig instans eller som erhvervsdrivende.

 

Få professionelle til opsætning af trådhegn

Hvis du skal have sat en form for indhegning op, så kontakt et firma som ML Montage og forhør dig om mulighederne. De kan nemlig vejlede dig i hvilken form for indhegning, som vil være mest hensigtsmæssig for det du skal bruge det til. Opsætning af trådhegn er rigtig godt til det meste. Det kan både indramme et stadion, en skolegård, fabriks areal og meget andet. Mange private bruger den slags hegn til at indramme større arealer på deres grund. Ofte drejer det sig om landejendomme, hvor man ønsker en form for indhegning til f.ek.s sine dyr.

 

Du kan, hvis du ønsker det, få opsat trådhegn med elektricitet, sådan at det fungerer som stødhegn. Dette er en meget almindelig løsning når det drejer sig om at indhegne dyr på f.eks. en gård. På den måde sikrer du bedre at de ikke stikker af. Det er også muligt at få opsat hegn med pigtråd ovenpå. Det ses ofte brugt til indhegninger på erhvervs ejendomme, for at undgå uvedkommende på området. Der findes flere forskellige tilføjelser til trådhegn, så du nærmest kan sammensætte det som du vil.

 

Et bredt udvalg, til alle behov

Trådhegn findes i mange forskellige tykkelser og farver. Tykkelsen afhænger af hvor kraftigt du ønsker hegn sammensætningen skal være. Det kan være for udseende, men klart også for styrke. Ligeledes kan du vælge farve – ja faktisk alle RAL farver, så du får et hegn som passer til din grund. Det behøver ikke nødvendigvis altid skille sig så meget ud fra resten af grunden. Tag kontakt til et hegn- og montage firma, så du kan se de forskellige valg muligheder selv.

 

Det kan være meget gavnligt at kunne både mærke og se på det. Sammen med firmaet kan du finde den type hegn du søger. Måske har du allerede målene på forhånd. Ellers kan firmaet også tage mål for dig, så du får indhegnet det stykke ejendom du ønsker. Køber du ekstra, f.eks. til flere områder, så kan du ofte forhandle en samlet pris som er mere fordelagtig for dig. Tal med firmaet om dine tanker omkring opsætning af trådhegn, så får I den bedste løsning.