Maskinudlejning til gode priser

Maskinudlejning til gode priser

Aagaard Maskiner & Udlejning er din foretrukne virksomhed, når du har brug for at leje maskiner af alle mulige forskellige arter. Som deres navn så flot foreslår, så er Aagaard Maskiner & Udlejning eksperter i maskinudlejning. I dag på bloggen skal det handle om netop dette, så hvis du gerne vil høre mere, så læs med. 

Maskinudlejning i god kvalitet og til gode priser

Med værksted centralt placeret i Brande i Midtjylland, er Aagaard Maskiner & Udlejning nem tilgængelig for alle i Jylland, som har brug for at leje maskiner til diverse. Det kan være, at du har marker, som skal sås eller høstes, det kan være, at du skal tromle eller fræse, måske har du bare brug for småværktøj – du kan få det hele hos Aagaard Maskiner & Udlejning. På deres hjemmeside, kan du læse en masse om deres visioner for maskinudlejning, som er en lang liste af super gode kvaliteter. Nogle af dem lyder: Kunden skal være i centrum, kunder skal føle at de får den bedste service i branchen, ingen skal forgæves kontakte aagaard-maskinudlejning.dk inden for vores kerneområde, udlejningsmateriellet er gennemgået og i orden inden udlejning, vi ønsker at være uafhængige af enkelte leverandører, vi vil agere i harmoni med vores omgivelser og naboer, vi er åben over for samarbejde osv.

Specialister i reparationer

Aagaard Maskiner & Udlejning er ikke kun eksperter i maskinudlejning, de er også specialister i reparationer af de fleste mærker inden for have/park maskiner, senior scootere og trailere. Du kan se meget mere til deres priser på disse service inde på deres hjemmeside, som jeg har linket til længere oppe i artiklen. Derudover har de også noget, som de kalder et Robot Hotel. Dette er simpelthen en sted, hvor de kan opbevare dine maskiner vinteren over, hvis du ikke selv har plads til dem. For at fortælle lidt mere om dette, så er et basisophold følgende: du indleverer selv din robot (maskine) og ladestation ved sæsonens afslutning,Aagaard Maskiner & Udlejning rengøre herefter disse og opdaterer også maskinens software og kontrollerer dens hardware. Aagaard kan også udskifte knive (på Automowere), hvis dette er noget, som din maskine trænger til. Basisopholdet består herefter af en plads, hvor din maskine bliver opbevaret og ladet vinteren over. Du afhenter og opstiller selv robotten til foråret, når de er tid til at bruge den igen. Dette er bare én af de mange ekstra service, som du kan få hos Aagaard, ud over maskinudlejning.

Du kan læse om andre gode råd og tips her.