Klaverstemning er vigtigere end du tror, person spiller klaver

Klaverstemning er vigtigere end du tror

Er du en ud af mange tusinde danske privatpersoner eller virksomheder/organisationer, som ejer et klaver? For at få det maksimale ud af dit klaver, skal det rent faktisk stemmes 1-2 gange om året, og du bør derfor tage stilling til om ikke det er ved at være på tide, at få en professionel klaverstemmer til at komme på besøg hos dig.

Klaverstemning i særklasse

Mange klaverejere kender ikke nok til vigtigheden af, at instrumentet til hver en tid stemmer. Hvis ikke det stemmer har det en markant negativ indvirkning på klangen, og mange mister glæden ved at spille, fordi tonerne bliver mere og mere falske med tiden! Derfor er klaverstemning en yderst vigtig forudsætning for, at du kan opnå den optimale klang.

 

Jeg kan i den forbindelse varmt anbefale denne virksomhed, da de foretager hurtige og effektive stemninger af alle slags flygler og klaverer i hele landet. Udover at servicen er helt i top, får man også et tilstandstjek, hvor specialisten kommer med forslag til eventuelle reparationer eller justeringer, der kan forøge klaverets tilstand. Jeg har, efter den seneste klaverstemning for et par uger siden, været meget mere motiveret for at udvikle mine musikalske evner. Dette skyldes helt klart den forbedrede klang, og det kan derfor ikke understreges nok, hvor vigtig en service dette er.

 

Hvordan foregår det i praksis?

Efter det første service holder virksomheden dig gerne underrettet, når det igen er tid til stemning eller vedligeholdelse. Dermed sikre du, at du altid får det maksimale ud af din spiloplevelse – både som solo-artist, men i særdeleshed også i forbindelse med sammenspil. Hvis dit klaver eller flygel ikke stemmer under sammenspil med andre instrumenter, vil det altid skabe mislyd. Det samme gælder, hvis du ønsker at spille ”play-a-long” til andet musik fra f.eks. Spotify eller Youtube.

 

Hvis du er i tvivl om hvorvidt dit klaver stemmer eller ej, kan du altid kontakte virksomheden. Så finder de hurtigt ud af, om det er ustemt eller ej, og hjælper dig hele vejen. Så trænger dit klaver måske til en kærlig hånd? Så tøv ikke med at tage kontakt til virksomheden, og få løst problemet – det kan godt betale sig, da et ustemt klaver eller flygel oftest ender med at samle støv i hjørnet af din stue!

 

Går du med en musikerdrøm i maven, men er ikke sikker på hvilke spillesteder og events der kunne matche din profil? så kan du læse mere her