Risotto

Italiensk restaurant nær Solrød

Prøv vores fantastiske italienske restaurant nær Solrød

Hos Restaurant Limone er vi ikke blot kendt for den gode mad, høflige betjening og hyggelige indretning. Vi er også vellidt, fordi det omkringliggende miljø ved havnen giver det sidste pift af ægte sydlig stemning og charme. Restauranten ligger tæt på Solrød, så søger du en inspirerende, charmerende og delikat italiensk oplevelse, så er det klart den korte køretur værd. Fra vores placering ved havnen, kan du se vandet, hvor både lokale og forbipasserende turister kommer forbi. Både maden og udsigten er enestående. Efterfølgende kan du tage en hyggelig tur i Køge by.

Risotto

Mad & vin nær Solrød

Vi tilbyder et alle de Italienske klassikere som du kender. Alt lige fra Carpaccio til forret, til dejlig pasta til hovedret. Vi sørger for at du får præcis den Italienske vibe, som sidder du i en Italiensk storby i 25 grader.

Det er dig og dine ledsagere, der vælger, hvad I vil have, og mangler I vejledning eller inspiration til at prøve nye retter, så spørg meget gerne en af vores tjenere. De kan hjælpe med at sætte en menu sammen til jer, og vælges der en vinmenu med, så er I garanteret en ekstra smagsoplevelse, der supplerer maden på bedste vis.

Vil du læse mere om vores fantastiske italienske restaurant, så klik her!