Personlig træner

Hvorfor vælge en personlig træner?

Har du gået med overvejelser om, at få en personlig træner uden egentligt at vide hvad du egentligt skal igennem? Der kan være mange årsager til at vælge en personlig træner, derfor har vi lavet denne guide med både fordele og ulemper, så du ved om det er noget for dig.

Ønsker du at lære, blive udfordret og give noget mere af selv? Så kan en personlig træner, hjælpe dig med dette. Personlig træning handler nemlig ikke udelukkende om vægttræning og styrketræning. Det handler om personlig udvikling på flere fronter. Det kan være, at du ønsker at føle dig tilpas, stærk og sund? Det er det som er udgangspunktet for en personlig træner. Målet er at kunne overføre de sunde vaner til andre aspekter i din hverdag.

En personlig træner skræddersyr et forløb efter dine ønsker og de udfordringer samt problemstillinger, som du står overfor. Her giver den personlige træner dig værktøjer til, at nå dine målsætninger på en overkommelig og overskuelig måde. Hvorfor dine målsætninger er langtidsholdbare i din hverdag. Årsagen til en personlig træner skræddersyr din plan er, fordi der ikke er en metode til træning, som passer alle. Hvorfor det er vigtigt og tage udgangspunkt i din nuværende situation og i fælles skal finde frem til den bedste løsning. Det gælder både din træning, din kostplan og dit energi niveau.

En udfordring for dig selv

Er du klar på en personlig udfordring? Og er du klar til at lægge de gamle vaner på hylden eller få steppet til at gøre det? Og er du klar til at tage springet for, at afprøve dine grænser, prøve noget nyt og få mere energi i hverdagen?

Så kan en personlig træner give dig, din skræddersyet formel, for at nå frem til dit resultat. Gennem en skræddersyet kostplan, får du en der er tilpasset din hverdag og dine smagspræferencer. Gennem en personlig træning er der fokus på mere end blot styrketræning, der er nemlig fokus på den personlige udvikling og øget selvtillid i flere af livets aspekter. Forløbet af en personlig træner tager udgangspunkt i en uformel dialog, hvor vi snakker om retningslinjer og målsætninger. Herefter din egen hverdag og de udfordringer samt problemstilling, du mødes af.
Her giver din personlige træner en række effektive redskaber, som giver dig motivationen til at omlægge gamle vaner.