Fysioterapeut i Odense

Min genoptræning.

For 2 år siden skete der noget, som knuste mine fremtidsdrømme. Jeg er en 20 årig dreng, som bor med mine forældre i Næsby. Jeg har altid spillet fodbold, lige siden jeg var 5 år gammel. Min storebror lærte mig at elske sporten, som jeg har viet hele min barndom og ungdom til. I løbet af årene viste det sig, at de mange timer på træningsbanen bar frugt. Som 14 årig valgte jeg at skifte min lokale klub ud, med de store mastodonter OB. 2 måneder efter min ankomst, var jeg på førsteholdet, hvilket betød at jeg gik fra 2 til 4 træninger om ugen. Det betød større belastning, som jeg lige skulle vænne mig til. De mange timer på fodboldbanen gjorde at jeg kom på team Danmark, hvilket gav forbedrede mulighed for min skolegang. Jeg fandt den helt rigtige balance mellem skole og fodbold.

 

Tiden gik og seriøsiteten steg jo højere op vi kom i ungdomsrækkerne. Som 18 årig spillede jeg u18 for OB’s første hold. Det betød at vi udelukkende mødte landets bedste hold på vores egen alder. Men en skete der noget, som jeg altid vil huske tilbage på. Vi skulle afsted til en udekamp mod FC Nordsjælland i Farum. Vi var 15 mand afsted, plus vores træner og fysioterapeut. Kampen gik i gang og alt gik fint. På et tidspunkt fik jeg bolden, men da jeg skulle lave en hurtig vending ind i banen sad min fod fast i kunstgræsset, så mit knæ vred om. Jeg faldt om i smerte og det næste jeg husker er at holdets fysioterapeut, som til daglig er fysioterapeut i Odense kigger på mig.

Fysioterapi i Odense

Jeg blev efterfølgende grundigt undersøgt, hvor jeg fik at vide at jeg nok ikke skulle have forhåbninger om at spille fodbold på højt niveau igen. Det tog lidt tid, hvor jeg prøvede at bearbejde de hårde ord. Men en dag mødte jeg en af mine tidligere holdkammerater, som også havde været igennem en hård skade. Han anbefalede mig Tarup Fys. Jeg valgte at lytte til ham, hvilket skulle vise sig at være en rigtig god idé. Jeg startede til genoptræning hos Henrik, som viste mig en masse øvelser. En god blanding af øvelser, fysioterapi og god vilje gjorde at jeg blot et år efter igen kunne stå på en fodboldbane.

 

Det er i dag præcis 2 år siden at jeg fik skaden i Farum, samt 1,5 år siden at jeg startede genoptræning hos Tarup Fys. På lørdag skal jeg spille min første u21 kamp for Odense. Det har aldrig kunne lade sig gøre uden den hjælp og genoptræning jeg har fået. Jeg vil derfor gerne give en kæmpe anbefaling til min Fysioterapeut i Odense “Henrik”. Hvis du en dag oplever samme problemer, så søg hjælp hos ham.