Fæld selv juletræer på Sjælland

Nu er det jul igen!

Nu er det snart jul igen og hermed en opfordring til at fælde dit eget juletræ og få lidt frisk luft samtidigt.

Julen er fyldt med dejlige traditioner. Gør juletræsfældning til en af dem. At fælde sit eget juletræ er en sjov og hyggelig tradition, som hele familien kan nyde godt af. Særligt børnene synes at holde ekstra meget af denne oplevelse. Deres forventningsfulde øjne lyser altid op som julestjernerne på træet, når de boltrer sig mellem de mange tusindvis af juletræer.

Fæld selv juletræer på Sjælland er ikke længere end en kort kørsel væk, hvis du kommer fra byen. Skovbruget Sandets plantage er nemlig beliggende i Roskilde på Sjælland, og e udsøgt sted at fælde juletræer, hvis i spørger mig.

Fæld dit juletræ på Sjælland udfor København

Fæld selv juletræer på Sjælland og få lige præcis det træ med hjem du ønsker. Skovbruget Sandets udvalg af juletræer er enormt, og der er noget for enhver smag, lige som jeg kan lide det. De har både normannsgran og rødgran, og har dem desuden i alle størrelser. Er man mange, der skal kunne være rundt om juletræet den 24. december, har de også de helt store juletræer på 2-3 meter, super flotte og klar til at du fælder dem.

Trav ud mellem tusindvis af træer og udvælg lige præcis det træ, der passer foran pejsen, i den lyse stue med højt til loftet, i gården eller det hyggelige, lille sommerhus.

Fæld dit eget juletræ på Sjælland

Skovbruget Sandet har også et udvalg af små drillenisser, engle og julehjerter, som kan købes med hjem, hvis du mangler julepynt til træet. Deres lille julemarked kan nydes, mens du varmer dig over et glas gløgg og et par æbleskiver i deres juleværksted. Fæld dit juletræ på Sjælland og få samtidig en masse fint julepynt med hjem til stuen eller giv en nisse til en, du holder af.

De netter naturligvis dit juletræ i et transportnet, så du er sikker på, at dit træ ikke mister nåle på vej hjem i transporten. Så se at komme igang med planlægning, så i også får det rigtige træ i år!