Dækcenter med dækservice i Brøndby

Dækcenter Brøndby

Dæk er blandt de vigtigste dele på din bil. De bør ikke være for gamle, og så skal de altid passe til den sæson vi pt er i. Hos det lokale dækcenter i Brøndby udfører de sporing, lapning og dækskifte. Autohuset Brøndby leverer dækservice, lapning og sporing til alle bilmærker – til en pris, som ikke punkterer dit budget. Vinterdæk, sommerdæk – dæk til alle årstider. Det er skønt at vide at der stadig findes steder som dette, hvor man kan få en professionel og personlig betjening.

 

Når årstiden skifter, er det tid til at skifte dæk. Din og dine medtrafikanters sikkerhed afhænger af ydeevnen på dine dæk, og den varierer alt efter, om vejret byder på kraftige plus- eller minusgrader. Autohuset Brøndby tilbyder  skift af sommerdæk og vinterdæk til absolut rimelige priser. Den typiske travle periode for vores dækcenter i Brøndby er omkring oktober og april, hvor rigtig mange skal have skiftet fra sommer- til vinterdæk eller omvendt. Så har du endnu ikke fået hevet din vinterdæk frem, så er et efterhånden ved at være på tide!

 

Fordelagtige priser til loyale kunder

Udover at være fagligt dygtige er Autohuset gode til at belønne deres faste kunder med gratis dækskifte. Autohuset Brøndby skifter gratis ens dæk, hvis man er fast kunde. Vores dækcenter i Brøndby klarer nemt og hurtigt at skifte fra vinter- til sommerdæk eller omvendt – uden beregning!

Autohusets dygtige mekanikere har stor erfaring inden for dækservice. Autohuset Brøndby uddanner løbende personalet, så alle er opdateret omkring nye tekniske og lovmæssige tiltag, også når det gælder dækskifte i Brøndby og omegn.

afsted og få skiftet dæk!