Brug en Advokat til bolighandel

Professionel advokat til bolighandel

Juridisk hjælp, vejledning og sikkerhed er enormt vigtigt når du køber eller sælger din bolig. Det kan være du står til at sælge dit hus eller din lejlighed og ikke er sikker på hvordan du skal gøre med det juridisk. I det tilfælde er der heldigvis rige muligheder for at finde en dygtig advokat, som kan hjælpe. Selv har jeg benyttet mig af Flethøj Advokater til mit lejlighedssalg i København.

 

Juridisk sikkerhed i dit boligkøb

Flethøj Advokaters professionelle team sikrede mine interesser i bolighandlen og sørgede for, at forløbet før, under og efter handlen forløb gnidningsfrit. De kendte heldigvis markedet og vidste, hvad der bedst kunne svare sig i den forbindelse. Samtidig var de som rådgivere, 100 % uafhængige fra f.eks. ejendomsmægler og bank og havde alene fokus på mine interesser. På den måde blev det hurtigt en god forretning for mig at have Flethøj Advokater som rådgiver, da det sparede mig for en masse bøvl.

 

Tre særlige fokuspunkter når advokaten hjælper med din bolighandel:

De rådgav og guidede mig gennem hele forløbet for at sikre, at jeg havde indsigt i, hvad der skete og kendte konsekvenserne. Derudover gennemgik de alle dokumenter i bolighandlen og garderede mig imod ubehagelige overraskelser ved salget af bolig. Sidst, men ikke mindst håndterede de det praktiske i forbindelse med dit boligsalg: Berigtigelse af handlen, tinglysning, frigivelse af købesummen, udarbejdelse af refusionsopgørelse og yderligere dokumenter, der måtte være nødvendige. Specielt pga. de grunde synes jeg at en Advokat til bolighandel er en god idé.