Behøves gulvafslibning

Har du et trægulv der er lidt gammelt og se på? eller måske er du i tvivl om u faktisk behøver et helt nyt gulv?
Gulvafslibning kan give et ældre gulv friskheden tilbage, da denne fjerne det øverste lag gulvet. På denne måde kommer træets årer og detaljer klart frem, som var gulvet nyt. En gulvafslibning fjerner ikke store dele af trægulvet, men kun få millimeter. Det kan både være linoleums-, vinyl-, parket- eller plankegulve.

Får du en professionel gulvafslibning og efterbehandling af dit gulv, så kan det skabe et nyt og frisk liv i boligen. Det kan også være at dit gulv har ridser eller hakker, som gør at en afslibning er nødvendig. Det kan også være at dit trægulds lakering er blevet nedslidt, så det synligt kan ses. Hvorfor en afslibning kan være nødvendig for at udrede skaden.
Når et gulv har fået en professionel afslibning, er det nødvendig med en efterbehandling. Efterbehandlingen af gulvet kan både være i form af lakering, oliebehandling, ludbehandling eller sæbebehandling. Efterbehandlingsmetoderne har forskellige udtryk alt efter, hvilket du har valgt.
Når du vælger gulvafslibning er det vigtigt, at du husker gulvplejen. Dette drejer sig om hvordan gulvet skal behandles dagligt, så det er langtidsholdbart.
Der kan være flere spørgsmål, når det kommer til en gulvafslibning bl.a. om man skal dække sine møbler til eller om de helt skal fjernes under en gulvafslibning. Når der udføres en gulvafslibning følger støvet med. Hvorfor der hertil benyttes maskiner, som kan udsuge. På denne måde forsvinder størstedelen af støvet, som kommer af gulvafslibning og det minimeres således i boligen. Det anbefales dog at støve væggene af efterfølgende, da maskinen ikke tager alt støvet. Hvorfor det kan være en god idé, at fjerne billeder mm.